Як обрати портативну електричну станцію для відпочинку на природі?

Сучасній людині досить важко уявити своє життя без гаджетів, які роблять вільний час максимально цікавим та насиченим. Жодна людина не обходиться без телефона, ноутбука, а також камери. У подорожі техніка дозволяє зафіксувати найкращі моменти життя та зробити його більш яскравим, наповнюючи гарними спогадами.

 

Різновиди електричних станцій ecoflow

 

В умовах дикої природи, де немає стаціонарної системи електропостачання, до якої можна підключитися, варто використовувати сучасні зарядні станції ecoflow. Пристрої в цьому магазині EcoFlow дозволяють відпочивати на природі, не відмовляючись від зручностей цивілізації. Це чудове джерело живлення, до якого можна підключити не лише гаджети, але й звичайні побутові пристрої, що допомагають готувати їжу, зберігати свіжість продуктів. Мова йде про холодильники та електричні плити.

 

Наразі компанія ecoflow пропонує декілька різновидів зарядних станцій:

 

Це пристрої, які розраховані на звичайних туристів, що купують зарядну станцію, щоб забезпечити живлення планшетів, телефонів та відеокамер. Зарядна станція ecoflow river може підключити до 9-ти пристроїв. Її ємність невисока, тому станція не зможе забезпечити довготривале живлення приладів, які потребують величезної потужності.

 

Для людей, які бажають використовувати електростанцію в якості резервного джерела живлення у будинку, варто обрати ecoflow delta. Це прилад з величезною ємністю, який здатний забезпечити живлення усього будинку, включаючи роботу холодильника, електроплити, та навіть електричних обігрівачів.

 

 

Як обрати станцію ecoflow?

 

Вибір приладу залежить від того, які пристрої людина планує підключати до джерела живлення. Від невеличкої станції ecoflow river можна зарядити ноутбук 9 разів. Якщо потрібно відновити роботу смартфона, то це можна зробити 35 разів. Здається, що це величезна потужність, проте, якщо потрібна станція для живлення побутових приладів, то потужності, яку має ecoflow river може не вистачити. Вона зможе забезпечити роботу звичайної електричної плити протягом однієї години, а пральна машина зможе працювати півтори години.

 

 

Головна перевага електростанція ecoflow river у використанні сучасних екологічних технологій, без використання енергоресурсів. Станцію ecoflow можна підключити у сучасну систему, з використанням сонячних батарей. Це дозволить отримувати електроенергію майже з повітря, не витрачаючи зайвих коштів. Додатково варто придбати портативну сонячну батарею та під'єднати її до станції. Це дозволить створити незалежну та автономну систему електропостачання.

 

Источник

Новости Украины