Як обрати тканину для обшивку салону авто?

Оббивка є дуже важливим аспектом, який слід враховувати в автомобілях, але його часто недооцінюють. Але оббивка – це те, що впливає не лише на кінцеву ціну автомобіля, але й на його догляд, зовнішній вигляд і комфорт. Тому обирати автомобільні тканини потрібно з впевненістю у виборі.

Якість і комфорт, які можна відчути, залежатимуть від оббивки автомобіля. Але, крім того, це частина, яка включає в себе різні можливості налаштування відповідно до смаків і потреб кожного конкретного покупця. Сьогодні, коли мова йде про оббивку транспортних засобів, існує велика різноманітність матеріалів, дизайну, кольорів тощо. Це також чудова можливість для людей, які люблять налаштовувати все відповідно до своїх інтересів або відповідно до легкості чищення, температури в салоні автомобіля, серед інших можливостей.

Найпопулярніші види автомобільної обшивки

Перше, що ми повинні уточнити, це те, що насправді варіанти оббивки для транспортних засобів дійсно дуже широкі і можуть відрізнятися в кожному конкретному випадку. Незважаючи на це, є певні матеріали, які з різних причин стали матеріалами досконалості для цих цілей. Далі ми розповімо вам про найкращі та найзатребуваніші матеріали для оббивки автомобіля.

Надзвичайна і неперевершена шкіра

Звичайно, якщо говорити про автомобільну оббивку, то не можна не згадати про шкіру. Це одна з найбільш використовуваних обшивок для автомобілів, особливо розкішних або висококласних. Використовується як для сидінь, так і для дверей та інших частин салону автомобіля.

Переваг цієї автомобільної оббивної тканини багато:

Він дуже міцний протягом тривалого часу, є найтвердішим серед варіантів на ринку та витримує всі типи температур. Крім того, він дуже добре протистоїть плямам і бризкам різних речовин, а також зносу часом.

Його легко чистити, хоча для його підтримки в ідеальному стані може знадобитися особливий догляд.

Зі свого боку, щодо його недоліків можна сказати, що основним є ціна. Шкіра — найдорожча оббивка автомобіля, вона вважається предметом розкоші.

Що стосовно вінілу?

  • Вініл особливо використовується на автомобілях середнього класу. Зустрічається дуже часто, виділяється своїми основними перевагами. Це:
  • Він міцний і досить добре протистоїть подряпинам і плямам, а також зносу та розриву.
  • Його легко чистити, і для видалення більш грубих забруднень рекомендується використовувати пилосос. Тип тканини допомагає гарантувати, що плями, якщо все-таки з’являться, будуть поверхневими та не проникнуть у тканину.

Це економічно порівняно зі шкіряною оббивкою.

Неткане полотно: що це і які переваги?

Нарешті, слід згадати про тканину. Часто використовується в сімейних автомобілях. Це також одна з найпоширеніших опцій на стандартних автомобілях і зазвичай є стандартною. Серед його переваг можна відзначити наступне:

  • Триває в часі;
  • Його легко чистити;
  • Це найдешевша альтернатива на ринку, яка входить у стандартну комплектацію більшості автомобілів;
  • Можна налаштувати в різних стилях дизайну та кольорах.

Що стосується його недоліків, можна сказати, що він більше, ніж інші матеріали, схильний до зносу, плям і вицвітання. Це більш делікатний матеріал.

 

Джерело

Новости Украины