Як виглядає місце ракетного удару у Куп’янську (фото, відео)

По Куп'янську вдарили двома ракетами.

Унаслідок обстрілу загинула співробітниця музею. Постраждали десятеро людей, ще одна людина перебуває під завалами.

У вівторок близько 9:15 російські окупанти завдали ракетного удару по центру міста Куп’янськ. Попередньо встановлено, що по місту вдарили двома ракетами С-300. Через обстріл повністю зруйнована будівля музею. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Наразі відомо про десятьох постраждалих унаслідок ракетного удару по Куп’янську. З них трьох людей ушпиталили, ще сімом надали допомогу на місці, оскільки вони отримали легкі тілесні ушкодження. Під завалами опинилися двоє людей. Одну жінку вже дістали з-під завалів. На жаль, вона загинула, це — співробітниця Краєзнавчого музею.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура ПопереднійНаступний

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним убивством) Кримінального кодексу України. На місці обстрілу працюють усі підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій, швидка медична допомога, поліцейські та прокурори.

Джерело

Новости Украины