Які шанси у «Десни» пройти «Вольфсбург» у кваліфікації Ліги Європи: прогноз букмекерів

Вольфсбург — Десна прогноз букмекерів
/ ФК «Десна»

Чернігівська «Десна» свій перший єврокубковий матч проведе у кваліфікації Ліги Європи 24 вересня. Суперником буде «Вольфсбург», а сам матч відбудеться в Німеччині. Букмекери оцінили шанси «сіверян» на успіх.

«Вольфсбург» став вже занадто добре знайомий українським вболівальникам. Це буде третє протистояння «вовків» з українськими клубами за останній рік. В минулому сезоні команда потрапила в одну групу із «Олександрією». В цьому ж квартеті був і бельгійський «Гент», який тепер зіграє з «Динамо» у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

До теми Чи зможе «Динамо» здолати «Гент» на чолі з Яремчуком: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

В цих двох матчах проти «Олександрії» «Вольфсбург» виявився сильнішим. Але коли в 1/8 фіналу Ліги Європи німецький клуб потрапив на «Шахтар», то вже «гірники» двічі святкували перемогу. Хоча тоді між першим матчем у Німеччині та другою грою в Києві минуло майже 5 місяців. Все через карантин.

Зважаючи, що «Десна» за рівнем гри більше схожа на «Олександрію», аніж на «Шахтар», то шансів у чернігівського клубу проти «Вольфсбург» не так і багато. А зважаючи, що ця стадія кваліфікації складається з одного матчу, то ймовірність побачити «Десну» у раунді плей-офф не так і багато.

Таку думку підтримують і букмекери, оцінивши шанси кожної з команди. На те, що «Десна» зуміє перемогти у Німеччині експерти з PariMatch дають коефіцієнт 16,5. Їх колеги з Marathon bet гостьову звитягу українського клубу оцінили в 13,5. Натомість перемога «Вольфсбурга» не має такої значної різниці у коефіцієнтах – 1,19 та 1,2 відповідно.

Однак основний час матчу може закінчитися внічию і тоді на команди очікує екстратайм, а за потреби – і серія пенальті. Та все ж ймовірність виходу «Вольфсбурга» у наступний раунд є значно вищою – 1,06 від PariMatch та 1,07 від Marathon bet. На те, що у плей-офф кваліфікації Ліги Європи таки буде «Десна» – 8,8 та 8,1 від цих букмекерських контор.

Хай там як, українським вболівальникам залишається сподіватися, що саме «Десна» буде святкувати після фінального свистка матчу у Німеччині. Стартовий свисток на «Фольксваген Арена» ж пролунає о 21:15 в четвер, 24 вересня.

Источник

Новости Украины