Суперник збірної України по Євро-2020 дізнався ім’я нового тренера

Франк де Бур очолить збірну Нідерландів

/ usatoday.com

Франк де Бур стане новим тренером збірної Нідерландів. На Євро-2020, що відбудеться у 2021 році, його команда в одній групі зійдеться з національною збірною України.

Представлення Франка де Бура в якості нового тренера збірної Нідерландів має відбутися вже до початку наступного тижня, повідомляє De Telegraaf.

Цікаво Шевченко під час матчів Ліги націй визначатиме склад на Євро-2020

Сторони домовилися, що 50-річний фахівець очолюватиме збірну до середини 2022 року. Відтак ключовим його завданням є саме керівництво командою під час Євро-2020.

Трохи більш як через рік після Чемпіонату Європи, восени 2022 року, відбудеться Чемпіонат Світу-2022 в Катарі. Враховуючи виступ збірної на Євро, сторони можуть продовжити дію угоди.

На Чемпіонаті Європи наступного року Нідерланди в одній групі зустрінуться зі збірною України. Також до групи С потрапила Австрія, а четвертою командою стане один з переможців кваліфікації через Лігу націй.

Коротко про Франка де Бура:

  • Раніше він був захисником «Аякса» й «Барселони». Вигравав чемпіонати Нідерландів, Іспанії, Лігу Чемпіонів, Кубок УЄФА й Суперкубок УЄФА. Зі збірною тричі був бронзовим призером чемпіонатів Європи.
  • Тренерську діяльність розпочав в «Аяксі» й у збірній Нідерландів у 2008 році, а у 2010 вперше став головним тренером – все того ж «Аякса». Останнім його клубом був американський «Атланта Юнайтед».

Источник

Новости Украины