Як купити криптовалюту в Україні?

Останні роки купівля криптовалюти серед молодого покоління українців набула шаленої популярності. Адже це нові можливості, додатковий дохід, який може стати вищим за основний, та просто нова й дуже цікава ніша.

В Україні купити криптовалюту не доставляє ніяких труднощів, адже для цього існує багато різних сервісів, серед яких криптобіржі мають вагоме значення.

golden bitcoin on wood background

Які переваги використання криптовалюти?

Серед переваг використання цифрової валюти виділяють наступні моменти:

  • Купувати, продавати, обмінювати криптовалюту можна у будь-якому куточку світу без сплати шалених налогів, які є обов’язковими при користуванні фіатами — офіційними державними валютами.
  • Використовуючи криптовалюту кошти користувача максимально захищені від шахрайства, адже доступ до акаунту має лише сам користувач, особливо якщо він використовує додатки для додаткового захисту, наприклад двофакторний аутентифікатор.
  • Усі транзакції виконуються лише онлайн, немає ніяких фізичних карток та купюр, що дає можливість користуватися будь-якою криптовалютою без прив’язки до місця проживання.
  • Сервіси для виконання транзакцій з криптовалютою доступні 24/7, що дає можливість їх виконувати будь-коли та мати постійний доступ до власного гаманця.
  • Усі дані щодо транзакцій зберігаються у базі даних — блокчейн, які неможливо змінити або видалити.

Де можна купити криптовалюту в Україні?

Купити криптовалюту в Україні можна на європейській криптобіржі WhiteBIT, засновник та власник якої є українцем. WhiteBIT входить в усі списки топових криптобірж світу.

Для придбання цифрового активу перш за все необхідно зареєструватися на біржі та обрати криптовалюту. Купити її можна за декілька хвилин з-за допомогою кредитної картки.

Для проведення операцій з фіатом необхідно підтвердити особистість, після чого можна приступати до поповнення балансу та проведення транзакцій.

Наскільки безпечно купувати криптовалюту?

Купуючи криптовалюту через криптобіржі користувач знімає із себе відповідальність за збереження коштів. Від нього необхідно лише пам’ятати усі свої паролі, не передавати інформацію третім особам та правильно вводити дані при виконанні транзакцій.

Криптобіржа відповідає за збереження коштів, тому зберігає їх на холодних гаманцях, а також користується послугами найкращих світових страхових фондів.

Отже, обравши надійну криптобіржу ви можете сміливо інвестувати у цифрову валюту.

Новости Украины