Як оживити своє сексуальне життя

Коли пара, незалежно від того, перебуває вона в законному шлюбі чи ні, довгий час у стосунках, сексуальне життя в ній поступово стає нудним, одноманітним, нецікавим. Є, звичайно, пари, у яких і після багатьох років усе добре в ліжку, але таких одиниці. Що ж робити, якщо виникли такі проблеми? Багато хто вирішує це тим, що заводить коханців і коханок, що загрожує негативними наслідками, аж до розриву стосунків з основним партнером, розлученням.

Чи можна вирішити таку проблему?

Зрозуміло, що можна. Щоправда, кожен сам вирішує і обирає, які способи будуть використовуватися для цього. Способи можуть бути як класичними, так і екстремальними для розкутих пар без комплексів. Проблема має вирішуватися спільно. Не потрібно боятися зізнатися своєму партнеру про це. Разом легше знайти вихід із ситуації, і цікавіше.

Секс-іграшки, еротична білизна та рольові ігри

Втілити ці ідеї в життя допоможе секс шоп perchinka.ua. Багато хто соромиться відвідувати такі заклади, але це й не потрібно. Все можна замовити через інтернет в онлайн секс шопі. Це можуть бути наручники, батіг, різні костюми та інші іграшки, які принесуть задоволення і їй, і йому.

Секс у громадському місці

Можна віднести це до екстремального способу вирішення. Для багатьох пар інтимний зв’язок поза домом, поза подружнім ліжком здається чимось диким і аморальним. Але варто один раз спробувати, і ці відчуття, враження запам’ятаються на все життя. Потрібно підходити до здійснення цього задуму грамотно, щоб результат приніс виключно позитивні враження, а не додаткові проблеми.

Які можуть бути проблеми?

  • Наприклад, із законом, якщо співробітники правоохоронних органів затримають пару за непристойну поведінку. Тому місця потрібно вибирати акуратно, щоб не заважати іншим і не бентежити інших.
  • Зрозуміло, що поруч не повинно бути дітей. Це може бути безлюдний парк, ліс, узбіччя дороги, ліфт, під’їзд, громадський туалет тощо.

Секс утрьох і свінгерство

Цей варіант підходить тільки для дуже розкутих пар, яким не страшно перевірити свої почуття і піти на такий експеримент. В інтернеті на спеціальних форумах, у групах у соціальних мережах можна знайти пару, чоловіка або дівчину, щоб провести ніч. У багатьох містах організовуються вечірки свінгерів. Якщо не страшно, можна піти туди.

Різні позиції

У багатьох випадках нудьга від статевого життя може бути викликана не відсутністю сексу як такого, а тим, що він однаковий. Зрештою, після такого довгого часу, проведеного разом, пара може зрештою зайняти найпоширенішу позицію: «Навіщо ламати те, що працює». Коли це відбувається, найкраще знайти спосіб вийти із зони комфорту і розширити репертуар позицій пари. Чи то секс стоячи, чи то в машині, чи то анальний секс, чи то інновації під час орального сексу, чи то є певні сексуальні пози, які пара може спробувати, зокрема й ті, які допомагають жінці легше досягти оргазму.

Фетиші та костюми

У кожного свої фантазії та фетиші. Це факт. Але нам не завжди комфортно відкрито говорити про них з нашим партнером, побоюючись його реакції. Дурниці. Повірте нам: у вашого партнера теж мають бути свої фетиші. Тож поговоріть із ним, розкажіть про свої фантазії та бажання. Хто знає, можливо, він вирішить здивувати вас одного вечора після виснажливого робочого дня, втіливши в життя будь-який з них?

Вибравши і використавши відповідні для себе варіанти, можна буде перезавантажити сексуальне життя, зробити його яскравішим, подивитися на свого партнера новими очима.

Новости Украины