Які автомобілі пропонує компанія Toyota

Одним із найбільших автовиробників у світі є японська корпорація Toyota, яка наразі пропонує своїм покупцям десятки різноманітних моделей. Усі ці транспортні засоби мають багато відмінностей між собою. Тому, аналізуючи модельний ряд Тойота, кожен автолюбитель зможе відшукати собі оптимальний варіант.

Седани від Toyota

Звичайно, модельний ряд Тойота 2023 року має у своєму списку седани. Це такі легендарні моделі, як Corolla та Camry, які вже багато десятиліть мають попит у водіїв з усього світу. І те, що починалося як доступний автомобіль для широких мас, зараз є транспортним засобом, який підкреслює індивідуальність і статусність свого власника.

Простішою моделлю за доступною ціною є Corolla. А ось Camry – це габаритний седан D-класу, який зможе відповідати вимогам навіть найбільш вишуканого водія.

Кросовери та позашляховики

Якщо вас цікавить продукція Тойота (які є моделі у цього автовиробника), то не в останню чергу потрібно зазначити широкий вибір кросоверів і позашляховиків. Зокрема в асортименті компанії представлені як компактні кросовери, які стануть ідеальним надбанням для жителів міста (наприклад, Yaris), так і дійсно потужні позашляховики, які зможуть прокласти шлях через бездоріжжя.

До найбільш габаритних і потужних позашляховиків потрібно віднести:

  • Land Cruiser;
  • Highlander;
  • RAV4.

Пікапи та мінівени

Лінійка автомобілів Тойота також містить в собі різноманітні комерційні автомобілі. Це універсальні транспортні засоби, які здатні перевозити товар, пасажирів і забезпечувати максимальний комфорт. Варто відзначити пікап Hilux, який може бути потужним і економічним водночас.

Якщо говорити про інші комерційні автомобілі, то тут модельний ряд складається з: Proace Verso, Proace, Proace City, Proace Citi Verso.

Де купити автомобілі Toyota

Вартість машин марки Toyota звісно залежить від обраної моделі, а також її комплектації. Компанія пропонує різні варіанти, щоб кожен покупець зміг підібрати оптимальний для себе. Якщо ви зацікавленні в автомобілях Тойота: всі моделі, ціни та технічні характеристики доступні на сайті офіційного партнера виробника в Україні. Це автосалон «Тойота Сіті Плаза», де можна не просто отримати консультацію, а й придбати автомобіль на вигідних умовах. Тут доступна вся лінійка продукції, зокрема й останні моделі за 2022 і 2023 рік. Також доступне технічне обслуговування для вже придбаних авто.

Новости Украины