Катастрофа для неандертальців Кремля: чому у Путіна та Ко паніка

Кримський півострів став сакральним місцем для Путіна та його політичного оточення. Вождь Кремля переконаний, що пішов шляхом відновлення СРСР від моменту окупації українського півострова. Плани Путіна були далекосяжними і там нема місця існуванню 14 незалежних держав тобто колишніх радянських республік. Розуміючи, що апетит у російського медведя величезний, то ще наступними жертвами могли стати Польща та Фінляндія, які до 1917 р. входили до складу російської імперії.

Відео дня

Цим усім Путін планував окреслити територіальні прирощення для Російської Федерації. Як бачите план був дуже Zлісним і небезпечним. Тільки він повністю провалився, коли російська армія почала терпіти в Україні одну поразку за іншою. Москва стала навіть готовою значно зменшити свої загарбницькі апетити, але Київ ставить жорсткі умови, що не буде ні про що переговорювати з Москвою допоки російська армія не залишить кожний клаптик української землі, який незаконно захопила внаслідок збройної агресії.

Київ не перебільшує, а тільки ставить умови відповідно до діючого міжнародного права. Але для Володимира Путіна, який закінчив міжнародне право в Ленінградському університеті та Дмитра Медведєва, який захистив дисертацію на тому ж юридичному факультеті Ленінградського університету, це неприйнятно. Їх двох там навчали речам, за які зараз бореться Україна, але вони сучасне міжнародне право назвали «результатом американського впливу» і вимагають змін відповідно до «нових умов». Вже довший час у Москві правлять російські неофашисти — рашисти, які вимагають, щоб увесь світ прийняв нове неандертальське право, згідно з яким завжди правий той, хто сильніший і має ядерну зброю та іншу зброю масового знищення, яких повинні усі слухатися і бути безумовно покірними. Це нові принципи та норми неандертальського права під редакцією Путіна та Медведєва, які шукають рівновагу між погрозами, страхом та слухняністю і начебто у цьому бачать майбутнє людства.

Увесь нормальний світ це усе вислухав та жахнувся від почутого. Не буде більше головного принципу рівності усіх держав та націй. Територіальний суверенітет держав постає фікцією. Від тепер неандертальці вимагають для себе привілеїв бути вождями усього світу, де homo sapiens мають бути слугами Москви, а якщо ні, то мають бути знищеними як смертельні вороги цивілізації рашистів, або стати рабами, які не доросли до розуміння цієї ідеології ненависті.

Армія неандертальців пішла у цивілізаційний наступ у 2014 р. з окупації Кримського півострова і потім відразу частини українського Донбасу. Весною 2022 р. армія РФ окупувала більшу частину українського півдня та сходу країни. Москва вже тоді із задоволенням потирала руки, що захоплює найголовнішу ланку усього ланцюга майбутніх завоювань, коли неочікуване для кремля російська армія почала терпіти одну поразку за іншою. Москва стала розуміти, що їй не подолати Україну, і тоді її апетити захоплень значно звузилися. Нервозність охопила усю кремлівську зграю. Замість переможного маршу Україною, а потім ще півтора десятками країн, Кремль мусив здійснити майже повну мобілізацію усіх своїх матеріальних та людських резервів. Але, виглядає, що і це не допомагає.

Київ і більшість учасників міжнародної спільноти вимагають не тільки виведення російських військ з усіх українських територій, але і відшкодування матеріальних збитків та, що найстрашніше для кремля, кримінальне переслідування осіб, які скоїли військові злочини під час нападу на Україну. А це, перш за все, Путін, Шойгу, Медведєв, Патрушев, Бортніков, які мають з’явитися на Міжнародному суді злочинів війни в Україні. Це і стало катастрофою для неандертальців. Їх п’ятеро можуть судити тільки слуги сатани, які не розуміють, що завдання російської зброї вбивати тих, хто опирається Москві, а російська армія для того і існує, щоб захоплювати чужі території та народи. Вожді неандертальців проголосили усіх homo sapiens, які не бажають підкоритися Москві, сатаністами.

Агент ФСБ під псевдонімом «Михайлов», а насправді Московський патріарх проголосив усіх, хто не бажає підкорятися російським окупантам, одноплемінниками сатани, благословивши неандертальську армію для нападу на Україну, яка стала бастіоном людської цивілізації, а також увесь загниваючий захід, який начебто любить тільки самого себе та втратив моральний компас, що веде його до прірви. Патріарх Кирило наперед дає прощення усім, хто скоїть вбивства в Україні, за всі гріхи вчинені протягом життя. Так духовний неандертальський вождь вирішив заохочувати вбивства homo sapiens на українській території. Для рашистів вбивство усіх, хто не бажає підкоритися Москві, є священним. Це практично єднає різні складові неандертальського світу для його панування над усією планетою.

Але рашизм та неандертальський світ є цивілізаційним відступом. Вони програють не тільки ідеологічно, але і на фронтах України. Кроки української армії до підготовки наступу на Крим посіяли паніку в кремлі. Путін послав своїх відвертих та прихованих прибічників по усьому світові агітувати за проведення начебто мирних переговорів, що в московських планах значить реалізувати легалізацію частини тимчасово окупованих українських територій. Якщо досягати зараз мирного договору, тоді Україна не тільки відмовляється від частини своїх територій, але і втрачає можливість отримання репарацій та справедливого суду над воєнними Zлочинцями. Зрозуміло, що усе це абсолютно неприйнятно для людей, які люблять свою землю та свій народ. Тільки треба ще проконтролювати, хто ще в Європі із людської цивілізації інфікувався московською заразою та перейшов на темну сторону неандертальців. Усіх таких інфікованих потрібно в санітарних цілях міжнародно ізолювати, щоб вони не поширювали заразу рашизму по усьому світові.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины