Керівником Самбірської РДА призначили Івана Ільчишина

Днями Самбірська районна державна адміністрація отримала нового очільника. Главою району став Іван Ільчишин.

За даними Львівської ОДА, нового голову Самбірської РДА представив колективу заступник голови облдержадміністрації Юрій Бучко. Івана Івановича Ільчишина призначили очільником районної адміністрації відповідно до розпорядження Президента України Володимира Зеленського №433/2020-рп від 12 серпня. Раніше він працював першим заступником голови Самбірської райдержадміністрації.

Іван Ільчишин, фото з сайту Самбірської РДА

Згідно з декларацією кандидата на посаду голови Самбірської РДА, Іван Ільчишин одружений та має частку житлового будинку з гаражем у Львові (135,2 кв.м), 750 кв. м землі у Гриневі на Пустомитівщині та користується квартирою на 70 кв. м у Львові. У його власності є автомобіль Honda CR-V 2008 р.в. і вартістю 200 тис. грн. Торік він заробив 187 тис. грн у ТЗОВ «РЕЙНІР», а його дружина Ольга — 69 тис. грн у 5-ій міській клінічній поліклініці міста Львова. Ще 2,7 млн грн склав дохід від відчуження нерухомого майна. Іван Ільчишин тримає 125,5 тис. доларів США готівкою.

Зазначимо, до Івана Ільчишина Самбірську райдержадміністрацію очолював 29-річний Андрій Жепко, якого президент Зеленський призначив у грудні 2019 року. Через півроку роботи Жепко звільнився з посади за власним бажанням, а т.в.о. голови адміністрації з червня по серпень був саме Іван Ільчишин.

Читайте також: Вчителька зі Львова увійшла в ТОП-50 найкращих учителів України 2020

Источник

Новости Украины