Клімас: Навколо Усика та Ф’юрі багато людей, які заважають домовитися про поєдинок

Клімас: Навколо Усика та Ф’юрі багато людей, які заважають домовитися про поєдинок

Александр Усик, фото — Getty Images

Егіс Клімас, менеджер чемпіона WBA/WBO/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО), розповів про проблеми з узгодженням контракту на поєдинок з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі (32-0-1, 23 КО).

“Якщо помістити Усика і Ф’юрі в одну кімнату, то можна домовитися за п’ять хвилин. Але довкола є багато людей, які намагаються вхопитися за різні угоди. 50 на 50 – це справедливий розподіл гонорару”.

“75 на 25 на користь Усика? Я не жадібний, тому сказав би 60 на 40 на користь Олександра”.

“Але люди довкола намагаються вчепитися за різні угоди, тому ви й бачите весь цей нонсенс. Що стосується бійців, вони обоє хочуть битися. Ф’юрі – боєць. Не можна говорити, що боєць боїться”.

Промоутер Усика Олександр Красюк заявив, що оптимістично налаштований щодо швидкого підписання контракту на об’єднавчий бій. При цьому сторона українця наполягає на розподілі доходів «50:50» з огляду на те, що Усик володіє трьома чемпіонськими титулами, а Тайсон — одним.

Ф’юрі та Усик планують провести очний бій за звання абсолютного чемпіона світу 29 квітня у Лондоні на стадіоні Вемблі. Промоутери Ф’юрі закликають українця провести бій у Лондоні, оскільки стадіон у Джидді (Саудівська Аравія) не встигають збудувати до дати поєдинку.

Джерело

Новости Украины