Кого львів’янам вітати з іменинами 24 листопада: перелік імен

У вівторок, 24 листопада, іменини відзначають власники п’яти чоловічих імен. Це чудова нагода привітати всіх знайомих, які причетні до свята. Часто на честь святих називають новонароджених цього дня.

За даними на сайті Головного управління статистики у Львівській області, святкуватимуть чоловіки із іменем Георгій. Ім’я грецького походження. У перекладі із давньогрецької «землероб». Іменини також у власників імені Ераст. Це ім’я грецького похородження, що означає «люблячий». Цього дня також можна вітати чоловіків із іменем Костянтин. Чоловіче християнське ім’я. В основі цього імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний»

День Ангела і у чоловіків із іменем Орест. Це ім’я грецького походження, що означає «той що стоїть на горі», або «той що підкорює вершини». Свято і у Родіонів. Воно утворилося від грецького слова «родеос», яке перекладається як «рожевий».

Листівка на іменини, з відкритих джерел

Нагадаємо, у грудні 2020 року в Україні жителі відпочиватимуть дев’ять днів. Робочих буде двадцять два дні. Вісім вихідних традиційно припадатимуть на суботу та неділю, а також буде один додатковий вихідний день. 

Читайте також: Як планують змінити фасад будівлі «Океану» у Львові та підсвітити мозаїку «Море і риби»

Источник

Новости Украины