Команда Ломаченка хотіла зняти українця з бою проти Лопеса

Василь Ломаченко
/ GETTY IMAGES

Дискусії щодо травми Василя Ломаченка в бою проти Теофімо Лопеса досі не стихають. Перед боєм команда Ломаченка хотіла, щоб українець не виходив у ринг.

Промоутер Едді Хірн розповів, що Егіс Клімас, менеджер Ломаченка, хотів, щоб його підопічний знявся з бою. Про це повідомляє fightnews.info.

До речі Він пішов, як ображений невдаха: Лопес продовжує глузувати з Ломаченка

Ломаченко начебто вирішив не відмовлятися виходити на бій, щоб не втратити шанс битися за звання абсолютного чемпіона світу.

Я спілкувався з Егісом Клімасом, і він сказав, що хотів, щоб вони знялися з бою через травму плеча. Але вони переживали, що можуть більше не отримати такої можливості. Втім, це не має значення,
– зазначив Хірн.

Разом з тим, Едді Хірн віддав належне Теофімо Лопесу, який відповів за свої слова та здолав Ломаченка.

«Що зробив Лопес? Він вийшов у ринг з вірою в себе і зробив те, що обіцяв. Теофімо виставив би себе дуже дурним, якби програв кожен раунд, але в той вечір він був дуже хороший. Лопес заслужив багато поваги», – сказав Хірн.

Дивіться також Знову чотири дірки: з’явилося перше відео з Ломаченком після операції на плечі

Що відомо про поразку Ломаченка

  • Василь Ломаченко 18 жовтня зазнав другої поразки на професійному ринзі. Василь програв 23-річному Лопесу титули WBA, WBO, WBC.
  • Лопес переміг одноголосним рішенням суддів і став наймолодшим абсолютним чемпіоном світу.
  • Реванш між боксерами не передбачений контрактом.
  • Після поєдинку обидва боксери заявили, що боксували з травмами. Ломаченко навіть переніс операцію. Василь зможе відновити тренування у січні 2021 року.

Источник

Новости Украины