Команда Валерія Дубіля продовжує надавати дитяче харчування всім, хто потребує – асортимент розширили

На початку липня нардеп з Чернігівщини Валерій Дубіль («ВО Батьківщина») ініціював благодійну акцію – його команда надає якісне дитяче харчування усім, хто цього потребує.

 

Більше тисячі родин по всій області отримали молочну суміш. Частину – передали до лікарень, частину – до різних організацій, які займаються допомогою людям.

 

«Мені приємно, що ця допомога є дійсно корисною для людей. Зараз важлива будь-яка підтримка. Доходи людей дуже знизилися. Багато хто без роботи і купувати дороге харчування дуже непросто. Я вдячний своїм закордонним партнерам, які завжди відгукуються на мої запити і ми можемо робити добрі справи», — розповів Валерій Дубіль.

 

 

Зараз асортимент продукції розширився. А тому команда Валерія Дубіля запрошує як тих, хто вже отримував молочну суміш, так і тих, хто звертається вперше – приходити до офісу за корисностями для своїх діток.

 

«Наш чернігівський офіс працює з понеділка по п`ятницю. Запрошуємо отримати дитяче харчування, памперси тощо з 11 до 15 години по вулиці 1-ї Гвардійської Дивізії 39-а. Єдина обов`язкова умова – треба пред`являти свідоцтво про народження дитини, адже ми хочемо, щоб допомога дійсно потрапляла туди, де вона потрібна», — розповів керівник осередку Батьківщини в Чернігові Артем Євминець.

 

 

Як відомо, Валерій Дубіль з перших днів повномасштабного вторгнення зосередив свою діяльність на допомозі медичним закладам країни. Разом з Юлією Тимошенко він забезпечує лікарні та військові госпіталі необхідним обладнанням. На регулярній основі медикаменти передаються до мед. закладів Чернігівщини. Окрім цього було передана декілька «швидких» для лікарень області.

 

Источник

Новости Украины