Корм для котів «Клуб чотири лапи»

Турбота про чотирилапих друзів — найперше завдання для власників котів і собак різних порід. Відповідальний господар буде піклуватися про те, щоб раціон харчування його улюбленця повністю задовольняв його енергетичні потреби в різні періоди життя. Саме тому багато власників домашніх тварин звертаються за допомогою до фахівців, які розробили корм для котів та собак https://club4paws.com/.

Технологи врахували всі особливості вусатих друзів, щоб збалансувати склад корму. При цьому вони подбали про те, щоб на першому місці в такому меню завжди стояли м’ясні складові. Адже саме вони відповідають за наповнення котиків енергією, яка дозволить їм гратися і відчувати себе повними сил.

Окремо варто виділити питання складу за частиною догляду за шерстю вихованців. У більшості випадків коти все одно мають шерстяний покрив, будь це короткі шерстинки на кшталт мурлик британської породи або елегантна «шевелюра» ангорських пухнастиків. Всі вони потребують того, щоб їх шубка була блискучою і виглядала здоровою до найглибшої старості. Про це в складі корму подбають Омега-3 і Омега-6.

На окрему увагу заслуговує поділ раціонів по вікових категоріях вихованців. Адже в різний час котам потрібен певний набір мікроелементів з поправкою на виникаючі недоліки розвитку організму.

Крім цього існує і розподіл на звичайний сухий корм і вологий. Останній прийнято давати кошенятам. Але є такі старички, які теж із задоволенням наминали смакоту такого типу. І хоча господарі намагаються видавати вологий корм більше як в порядку ласощі для дорослих особин, в ньому досить корисних складових і для використання в якості основи для щоденного харчування.

Також існує поділ по частині потреб конкретного тваринного. Не секрет, що для стерилізованих і кастрованих котів потрібно зовсім інший раціон, адже тіло таких вихованців починає пристосовуватися до нового життя. Не кажучи вже про представників довгошерстих порід, яким вічно доводиться страждати через свою підвищеної пухнастості, ковтаючи шерсть. Про таких уразливих групах виробник подбав окремо.

Новости Украины