Косметика від інтернет-магазину Styx – гарантія неперевершеної краси шкіри обличчя

Історія використання косметичних засобів для догляду за шкірою обличчя та рук сягає періоду існування держав Давнього Єгипту та Месопотамії, де представниці прекрасної половини людства використовували різноманітні косметичні процедури, які забезпечували неперевершений вигляд шкіри  обличчя та рук, волосся та допомагали підтримувати ідеальну фігуру тіла. Для сучасних жінок все перелічені критерії також займають першочергове значення, проте досягти їх значно легше, використовуючи досягнення сучасної косметики. Сучасні багатофункціональні косметичні засоби мають профілактичне та лікувально-гігієнічне спрямування, завдяки якому можна успішно боротися з сухістю, жирністю та в’ялістю шкіри, запобігати випаданню волосся та підтримувати його ідеальній зовнішній вигляд.

Особливості косметики від інтернет-магазину Стікс

Якісна косметика австрійського виробника STYX Naturcosmetic сприяє позивним змінам зовнішнього образу людини, шкіра її обличчя та рук набуває охайного та доглянутого виду, волосся стає красивим та пишним. Після нанесення косметики шкіра надійно захищена від негативного впливу природних чинників, крім того косметичні засоби запобігають передчасному старінню шкіри.

Серед переваг косметики, яку можна придбати на сайті styx.odessa.ua інтернет-магазину одесити відзначають:

  • доступну ціну на весь модельний ряд косметичних виробів завдяки відсутності торговельних націнок, оскільки тут представлена косметика безпосередньо від виробника – австрійської компанії STYX Naturcosmetic;
  • гарантію оригінальності косметичних виробів (можливість підробок чи продажу контрафактної продукції виключена) та застосування різноманітних програм лояльності для постійних клієнтів;
  • можливість отримання суттєвих скидок (від 5 до 15%) за умови придбання косметики на суму, що перевищує 2000 гривень, розмір скидки збільшується відповідно до зростання вартості придбаної косметики.

На складі інтернет-магазину зберігається достатній асортимент косметичних виробів, в зв’язку з чим кожне замовлення буде виконано в найкоротші терміни, придбана косметика вартістю понад 26+000 гривень буде доставлена покупцеві безкоштовно, а одночасно з наборами антицелюлітної косметики покупці отримують приємні подарунки.  

Доглядаємо за шкірою з косметикою СТІКС

Косметичні засоби для догляду за поверхнею шкіри від австрійського виробника:

  • пришвидшують відновлення еластичності шкіри, зволожують її та забезпечують глибоке живлення корисними речовинами та мікроелементами;
  • запобігають проявам передчасного старіння шкіри, сприяють її регенеративним функціям та оновленню;
  • забезпечують зримий ефект по омолодженню шкіри та сприяють відновленню гідроліпідного балансу епідермісу.

Завдяки косметиці AlpinDerm Edelweiss усуваються перші симптоми її старіння, прискорюється оновлення клітин шкіри, усуваються проблеми в’ялості та передчасних зморшок. Косметика ефективно усуває симптоми втомленої шкіри, на кшталт набряків, тіней під очима, несвіжого кольору шкіри обличчя та сприяє легкій освітлювальній дії.

До складу косметики «Альпійський сад СТІКС» входить альпійська олія з унікальним природнім вмістом поживних речових та мікроелементів, які сприяють повноцінному живленню та глибокому зволоженню шкіри, усуненню будь-яких симптомів її подразнення завдяки натуральним кремам. 

Основне призначення косметичних засобів Green Tea – високоефективне сприяння охолоджувально-регенеруючим процесам на поверхні шкіри завдяки легким та «невагомим» косметичним формулам. Нанесенням косметики досягається миттєвого результату щодо тонізації млявості шкіри, усуваються прояви алергічного чи стресового стану.    

Особливості косметики для схуднення

Для запобігання проявам целюліту інтернет-магазин styx.odessa.ua пропонує відвідувачам придбати набір від целюліту №81, до складу якого входить гель, за допомогою якого проводять антицелюлітні обгортання та крем на основі водоростей. 

Сильний ліфтинговий ефект від в’ялості шкіри досягається завдяки застосуванню спеціального гелю, що міститься в наборі від в’ялості шкіри №84, а з розтяжками шкіри можна успішно боротися, використовуючи властивості термоактивного пілінгу від розтяжок та целюліту.

Особливою і очікуваною популярністю користується гель, що виступає активатором схуднення, який внаслідок щоденного нанесення на проблемні зони дозволяє відчувати радісні моменти від зважування.   

Новости Украины