Костюк пояснила, чому не дограла фінал у США – українка ледь покинула корт

Костюк не дограла матч у США через судоми
/ Getty Images

18-річна українська тенісистка Марта Костюк не змогла дограти фінал 80-тисячника ITF в Мейконі (США). Українка у третьому сеті впала на поверхню корту, судоми довго не давали Марті піднятись на власні ноги.

Талановита українська тенісистка прокоментувала зняття з фінального матчу турніру у США через судоми. Костюк заспокоїла всіх вболівальників щодо стану її здоров’я після матчу та вказала, де зіграє наступний турнір. Про це розповіла українка у своєму Instagram-акаунті.

Ексклюзив: Хочу бути найкращою у тенісі: ексклюзив із наймолодшою з українок на US Open Мартою Костюк

Прикрий фінал незламної Костюк

За словами Костюк, вона віддала всі сили на корті та боролась за перемогу на найбільшому фіналі у кар’єрі всім своїм серцем. Але, на жаль, кінець вирішальної зустрічі склався не так, як хотіла тенісистка з України.

«Мої ноги вирішили знову функціонувати після багато медичних процедур. Я могла повернутись до своєї кімнати на власних ногах. Всім дякую за підтримку. Наступна зупинка – Тайлер, Техас», – написала Костюк.

 

 

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fought my heart out but unfortunately not the end I was hoping for At least my legs decided to function again after much convincing and got me back into my room thank you for your support️On to the next one ️ Tyler, TX

Допис, поширений Marta Kostyuk / Марта Костюк (@kostyukmarta) 25 Жов 2020 р. о 2:04 PDT

На старті третього сету українську тенісистку підвело здоров’я. Костюк відмовилась продовжувати гру через судоми.

Тому автоматично перемога дісталась Белліс. Для українки цей фінал був найбільший у її кар’єрі, раніше вона вигравала два турніри ITF з призовим фондом 60 тисяч доларів. В оновленому рейтингу WTA Марта встановить новий особистий рекорд, піднявшись на 105-е місце.

Неприємний інцидент із Мартою Костюк у фіналі в США дивіться відео

Источник

Новости Украины