«Золото» Романчука, прикра поразка Костюк та рекорд Хемілтона: новини спорту 25 жовтня

Головні новини спорту за 25 жовтня
/ Getty Images

У неділю, 25 жовтня, трапилося чимало цікавих подій у світі спорту. Про найголовніші – читайте у огляді Спорт24.

  • 1Романчук здобув «золото» на турнірі в Угорщині

  • 2Костюк прикро не дограла найбільший фінал у кар’єрі

  • 3Хемілтон виграв божевільне гран-прі Португалії

  • 4Спекотні матчі УПЛ

Відомий український плавець Михайло Романчук за декілька днів двічі підіймався на п’єдестал змагань. Спершу спортсмен з Рівного здобув «срібло», а вже 24 жовтня поповнив свій доробок золотою нагородою, інформує 24 канал.

До теми: Романчук здобув яскраву перемогу на престижних змаганнях з плавання в Угорщині

Михайло Романчук, який виступає у складі італійського клубу Aqua Centurions, на дистанції 400 метрів вільним стилем зумів показати найкращий результат. Час Романчука склав – 3:40.08. Українець залишив за спиною двох іменитих суперників – росіянина Олександра Красного та японця Кацухіро Мацумото.

Ця нагорода стала другою для Михайла за останні декілька днів. Раніше український спортсмен здобув «срібло».

Українська тенісистка Марта Костюк створила справжню сенсацію на турнірі 80-тисячника ITF в Мейконі (США), дійшовши до фіналу змагань.

18-річна українка показала характер та на тайбрейку зрівняла рахунок за сетами 1:1. А от на старті вирішального сету Марта відмовилась продовжувати матч. Українська тенісистка була змушена достроково завершити матч через судоми.

Для українки цей фінал був найбільший у її кар’єрі, раніше вона вигравала два турніри ITF з призовим фондом 60 тисяч доларів. В оновленому рейтингу WTA Марта встановить новий особистий рекорд, піднявшись на 105-е місце.

У Портімані 25-го жовтня відбулося гран-прі Португалії Формули-1 сезону-2020. Перемогу здобув британець Льюїс Хемілтон (Mercedes). Хемілтон здобув 92-у перемогу у Формулі-1 і побив рекорд легендарного Міхаеля Шумахера.

Слідом за Хемілтон фінішував його партнер – фін Валттері Боттас. Третє місце на подіумі посів нідерландець Макс Ферстаппен (Red Bull).

race wins!@LewisHamilton rewrites the #F1 history books #PortugueseGP pic.twitter.com/rPBSACeX3G

— Formula 1 (@F1)
October 25, 2020

Сенсаційний суперник Ф’юрі

32-річний Тайсон Ф’юрі битиметься з канадцем Саймоном Кіном. Бій повинен відбутись 5 грудня в Лондоні (Англія).

​Варто дізнатись: Тайсон Ф’юрі отримав сенсаційного суперника на наступний бій

Що відомо про Кіна?

Претендента на пояс Ф’юрі поки немає навіть у топ-15 рейтингу WBC. Канадець володіє третьорядним титулом WBC International Silver і жодного разу не боксував за межами Канади. Єдиної поразки Кіну в жовтні 2018 року завдав Діллон Карман, але через 8 місяців Кін взяв реванш.

 

У першому матчі неділі «Інгулець» та «Маріуполь» не зуміли визначити переможця зустрічі. Команди швидко відкрили рахунок у матчі та здавалось, що матч буде багатим на голи, але інакше думали самі футболісти. Результативні удари Балана та Бондаренка у першій 10-хвилинці першого тайму встановили остаточний рахунок поєдинку 1:1.

У наступному матчі «Колос» та «Минай» також не вдалось здобути три очки у матчі, але їх поєдинок був куди результативнішим. Команди йшли нога у ногу, навіть у голах. Клуби відзначались результативними ударами з різницею не більше, як дві хвилини та встановили рахунок зустрічі 2:2.

В останньому матчі туру «Зоря» вдома приймала аутсайдера УПЛ «Рух». Якщо у першому таймі клуб з міста Лева втримав нулі на табло, так от у другій 45-хвилинці була суцільна феєрія від луганських футболістів.

Гості вже до 48-ї хвилини залишився удев’ятьох – поле покинули Гагун та Мартинюк. На 52-й хвилині «Зоря» розпочала розгром суперника. Протягом другого тайму у ворота львів’ян залетіло чотири м’ячі. На які гравці «Руха» не змогли відповісти бодай голом престижу – 4:0.

Источник

Новости Украины