Красюк: Ми запланували Харцизу чотири поєдинки на 2023 рік

Красюк: Ми запланували Харцизу чотири поєдинки на 2023 рік

Александр Красюк, Getty Images

Промоутер Олександр Красюк розповів про майбутні плани для українського боксера легкої ваги – Ярослава Харциза. За словами Красюка, боксер вийде на ринг вже у квітні.

“Харциз хоче виступати по аматорам, але в нього достатньо часу, щоб йти по професіоналам. Оскільки це не заборонено, а навпаки всім дозволено, то, мабуть, для української збірної це буде перший експеримент, коли боксер йде паралельними доріжками. Перший досвід його аматорського турніру після професійного бою був успішним – він став переможцем. Подивимося, що буде далі, але сподіваємось, що на Олімпіаді отримаємо медаль від Харциза”.

“Ми запланували на перший рік нашої співпраці щонайменше чотири поєдинки. Думаю, у квітні теж відбоксує Харциз”.

“План по ньому дуже простий. Ми вибудуємо його професійну кар’єру до поїздки на Олімпіаду. Якщо дасть Бог, у нас буде олімпійський чемпіон або призер, який не тільки зараз стане новобранцем у професіоналах, а вже має хороший послужний список і готовий стріляти відразу по високим цілям. Так вирішили з Ярославом. Йому це підходить, йому подобається такий виклик та оптимізація часу”.

25-річний Харциз під час аматорської кар’єри двічі ставав чемпіоном України, а також одного разу виборов срібну нагороду. Ярослав у складі української команди брав участь в Олімпійських іграх-2020 у Токіо.

У січні Харциз успішно розпочав професійну кар’єру. У рамках боксерського шоу Knockout Boxing Night у Польщі Ярослав переміг поляка Мар’яна Весоловські.

Джерело

Новости Украины