Красюк: У суботу ми дізнаємося, відбудеться бій Усик – Ф’юрі чи ні

Красюк: У суботу ми дізнаємося, відбудеться бій Усик – Ф’юрі чи ні

Тайсон Фьюри и Александр Усик, фото — Getty Images

Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усика, розповів, що крайнім терміном для переговорів із командою чемпіона WBC у хевівейті Тайсона Ф’юрі щодо об’єднавчого бою стане найближча субота.

“Субота – останній день, коли переговори між Олександром Усиком та табором Тайсона Ф’юрі мають завершитися. Субота – це крайній термін, який ми вже встановили. Останній крайній термін, щоб це сталося. У суботу ми дізнаємося, відбудеться цей бій чи ні. Місце, яке ми вже забронювали, – стадіон Вемблі. Ми очікуємо до 100 тисяч глядачів”, – заявив промоутер.

Ф’юрі та Усик планують провести очний бій за звання абсолютного чемпіона світу 29 квітня у Лондоні на стадіоні Вемблі. Промоутери Ф’юрі закликають українця провести бій у Лондоні, оскільки стадіон у Джидді (Саудівська Аравія) не встигають збудувати до дати поєдинку.

Промоутер Деонтея Вайлдера Шеллі Фінкель заявив, що якщо бій Ф’юрі – Усик зірветься, з’явиться можливість поєдинку українця з Деонтеєм. Олександр Красюк розповів, що резервним варіантом для Олександра стане обов’язковий претендент на пояс WBA Даніель Дюбуа.

Джерело

Новости Украины