Промоутер Вайлдера: Подивимося, чи буде бій Усика з Ф’юрі. Якщо ні, то, можливо, Деонтей поб’ється з Олександром

Промоутер Вайлдера: Подивимося, чи буде бій Усика з Ф’юрі. Якщо ні, то, можливо, Деонтей поб’ється з Олександром

Деонтей Уайлдер, фото — Getty Images

Промоутер екс-чемпіона світу Деонтея Вайлдера – Шеллі Фінкель каже, що бій проти володаря титулів WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика можливий, якщо переговори між Тайсоном Ф’юрі та Усиком проваляться.

«Ми маємо 3-4 варіанти, але я не можу вам назвати імена потенційних суперників. Четвертий бій із Тайсоном Ф’юрі? Так, буде. Ми жартуємо про це як незавершену справу, але для цього поєдинку потрібно зробити ще кілька речей».

«Подивимося, чи буде Усик битися з Ф’юрі. Якщо він цього не зробить, то, можливо, Деонтей поб’ється з Олександром».

Читайте також: Воррен спростував чутки про переговори Ф’юрі з Вайлдером

Ф’юрі та Усик планують провести очний бій за звання абсолютного чемпіона світу 29 квітня у Лондоні на стадіоні Уемблі. Промоутер Усика — Олександр Красюк заявив, що сторона українця запропонувала Ф’юрі два поєдинки з матчем-реваншем та розподіл доходів — 50/50.

Весною 2023 року Вайлдер має провести бій проти екс-чемпіона світу Енді Руїса. Тренер Деонтея Малік Скотт вважає, що бій буде проведено, незважаючи на розбіжності у сторін.

Вайлдер у жовтні переміг фіна Роберта Хеленіуса нокаутом у першому раунді. Після бою Деонтей запропонував побитися Олександру Усику.

Джерело

Новости Украины