Тайсон Ф’юрі: Я поставлю багато грошей на те, що Томмі нокаутує Джейка Пола

Тайсон Ф’юрі: Я поставлю багато грошей на те, що Томмі нокаутує Джейка Пола

Джейк Пол и Томми Фьюри, фото — Getty Images

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі сподівається, що його брат Томмі переможе відомого YouTube-блогера Джейка Пола в бою під егідою WBC.

«Я поставлю багато грошей на те, що Томмі нокаутує Джейка Пола, тому ми тут і це великий бій. Я дуже пишаюся своїм молодшим братом. Вся сім’я прийде підтримати його у його прагненні розбити обличчя Полу».

«У Пола боксерське резюме краще, ніж у Томмі, і це огидно. Але я просто відчуваю, що якщо Томмі боксуватиме акуратно і розумно, то зупинить його».

Читайте також: WBC представила спеціальний пояс на поєдинок Джейка Пола та Томмі Ф’юрі

Бій між Томмі та Джейком відбудеться 26 лютого у Саудівській Аравії. Цей поєдинок планували кілька років поспіль. Вперше бій був запланований на грудень 2021 року, проте Томмі знявся з бою через проблеми зі здоров’ям, які вплинули на тренувальний збір.

Потім бій Джейка та Томмі мав відбутися у серпні 2022 року в Нью-Йорку, але знову зірвався через проблеми Ф’юрі з американською візою.

Пол останній поєдинок провів із бразильцем Андерсоном Сілвою 29 жовтня. Американець переміг колишнього чемпіона UFC у восьмираундовому поєдинку одноголосним рішенням суддів.

23-річний Томмі Ф’юрі останній професійний поєдинок провів у квітні минулого року, перемігши Даніела Боцянські. У листопаді Ф’юрі брав участь у показовому бою з Роллі Ламбертом в андеркарті бою Флойда Мейвезера з блогером Деджі.

Джерело

Новости Украины