«Кременчук» переміг у першому матчі плей-офф УХЛ, закинувши три шайби за 2 хвилини

«Кременчук» перміг «Білий Барс»
/ УХЛ

В Українській хокейній лізі стартували матчі плей-офф. Першими на лід вийшли команди «Кременчук» та «Білий Барс».

Перший матч між командами закінчився більш ніж впевненою перемогою «Кременчука». Хоча перший період матчу між командами відзначився нулями на табло.

До теми: В новому сезоні Української хокейної ліги виступлять одразу три новачки

Аж на третій хвилині другого періоду «містянам» вдалося «розмочити» рахунок – влучним кидком відзначився Денискін. Ця шайба так і стала єдиною у другому періоді.

Натомість у третьому періоді команди влаштували справжній голепад. Спочатку «Білий Барс» зрівняв рахунок на табло зусиллям Благого. Та за 25 секунд «Кременчук» знову був попереду – забив Савченко.

Провальними для «барсів» стали дві хвилини матчу, коли між 50:42 ат 52:49 у їх ворота влетіло три шайби. Дубль у матчі оформив Денискін, ще по одному влучному кидку завдали Созонов та Коробов.

Кременчук – Білий Барс 5:1 (0:0, 1:0, 4:1) Рахунок в серії 1:0
Шайби: 1:0 Денискін (Дубінін, Коробов), 22:57; 1:1 Благий (Мазур, Грицюк), 40:12; 2:1 Савченко (Бойових, Хрішпенц), 40:37; 3:1 Денискін (Коробов, Дубінін), 50:42; 4:1 Созонов (Савченко, Пукс), 51:49; 5:1 Коробов (Дубінін, Денискін), 52:49.

«Кременчук» перемагає у першому матчі плей-офф. 2 вересня команди проведуть другий матч в серії. В цей же день на лід вийдуть і «Донбас» та «Дніпро».

 

Источник

Новости Украины