В Україні дозволили провести матчі з глядачами: де і коли

Глядачів пустять на домашні матчі
/ ХК «Кременчук»

Як мінімум чотири матчі плей-офф Української хокейної ліги відбудуться з глядачами. Заповнити дозволили половину місць на льодовій арені «Альтаїр» у Дружківці, а також «Айсберг» в Кременчуці.

Інформацію про матчі з глядачами опублікували два хокейні клуби – «Кременчук» та «Донбас». Перші свій матч зіграють 1 вересня. А продаж квитків розпочали лише 31 серпня. За день до матчу розпочав продаж квитків і «Донбас», ігри якого на домашній арені заплановані на 2 та 3 вересня.

До теми: В новому сезоні Української хокейної ліги виступлять одразу три новачки

Як переконують у ХК «Донбас», матч з глядачами відповідає вимогам та рекомендаціям, які надав головний санітарний лікар України щодо проведення масових заходів в Україні в період карантину. Адже Донецька область перебуває в «зеленій зоні».

При цьому дозволено заповнити  не більше 50% місць, а глядачі повинні сидіти у шахматному порядку, коли вільними залишаються місця з боків, а також спереду та ззаду. Глядачі на трибунах повинні перебувати в масках та з дотриманням соціальної дистанції.

Хокейні клуби «Дніпро» (Херсон) та «Білий Барс» (Біла Церква), які теж зіграють у плей-офф УХЛ, поки інформації про глядачів на своїх домашніх матчах не публікували.

Відзначимо, що після запровадження карантину в Україні вже відбулися матчі з глядачами. З вболівальниками на трибунах зіграли матчі плей-офф УПЛ. Однак тоді дозволили не більше, аніж 25% глядачів на трибунах. Решта матчі, в тому числі за Суперкубок України 25 серпня, а також гра збірної України проти Швейцарії, яка відбудеться 3 вересня – без вболівальників на трибунах.

Источник

Новости Украины