«Кременчук» зрівняв рахунок у фінальній серії плей-офф УХЛ

Донбас – Кременчук результат
/ УХЛ

У середу, 14 жовтня, в Дружківці відбувся четвертий матч битви за чемпіонський титул між «Донбасом» і «Кременчуком». У минулому поєдинку «містяни» мінімально обіграли донецький клуб з рахунком 1:0 і скоротили розрив у серії до мінімуму – 2:1.

«Донбас» – «Кременчук» 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)

Рахунок в серії – 2:2

Попередній матч: «Кременчук» завдяки голу на останніх хвилинах яскраво обіграв «Донбас» у матчі фінальної серії

У другому періоді, несподівано для господарів, гості вийшли вперед. Відзначилася трійка нападників: Коробов-Дубінін-Деніскин. Перші два відпасували, а третій забив.

Після пропущеної шайби, «Донбас» намагався відігратися. Моменти у Шишляннікова, Захарова, Разумова і небезпечний кидок Мілєхіна – з усім цим надійно і впевнено впорався воротар «Кременчука» Новіцький. 

На 54 хвилині хокеїсти «Кременчука» подвоїли рахунок зустрічі. Грицьких накинув на ворота, Андрюхов відбив прямо на Волкова і нападник гостей спокійно закинув шайбу. Через 4 хвилини, «містяни» провели ще одну атаку, в якій, нападник гостей Серанов забив третій вирішальний гол у поєдинку.

Рахунок в серії до чотирьох перемог став 2:2. Поки у всіх матчах фінальної серії Української хокейної ліги перемагали тільки гості. Наступний поєдинок – 16 жовтня в Кременчуці.

Источник

Новости Украины