Кропивницький: шість років ув’язнення за скоєння смертельної ДТП

Кропивницький апеляційний суд  залишив в силі вирок суду першої інстанції водієві, який спричинив ДТП у м. Кропивницькому, у результаті якої загинула 51 річна жінка. Шість найблищих років чоловік проведе за гратами.

За інформацією державного обвинувача у цій справі Ігоря Васильків суд дослухався до  позиції прокуратури залишивши  без змін обвинувальний вирок Кіровського районного суду щодо водія з вини якого сталася смертельна ДТП, у якій загинула одна людина. Чоловіку залишено без змін призначене покарання  у виді  6 років позбавлення волі.  Також суд позбавив водія  права керувати транспортними засобами строком на три роки.
Трагічна подія мала місце у червні 2019 року у обласному центрі по вул. Лелеківській. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння рухаючись на  автомобілі  ToyotaCorolla, 27 річний водій не обрав безпечної швидкості руху, втратив керованість автомобілем, виїхав на тротуар зустрічної смуги руху та здійснив наїзд на пішохода. Жінка-пішохід отримала травми, які виявилися несумісними життя і згодом померла у лікарні. Водій же з місця події втік, переховувався, до моменту його затримання правоохоронцями.

Источник

Новости Украины