Квитки на виставу чи концерт, виставку чи в планетарій – сайт kontramarka.ua до Ваших послуг

Культурне життя столиці нашої держави незважаючи на всі жахіття війни не затихало ні на хвилину. Навіть під час ракетних обстрілів на станціях Київського метрополітену відбувались концерти чи спонтанні виступи відомих українців виконавців, які не залишили Україну у її найважчі часи. З 16 січня 2023 року місто Київ, згідно наказу Мінреінтеграції, виключено з переліку територій, де можливі бойові дії, що ще раз підтверджує: «ми перемагаємо агресора і наша Перемога вже не за горами!». Отож зважаючи на такі оптимістичні новини варто подбати про свій культурний відпочинок на найближчу перспективу і в цьому допоможе сайт компанії «Контрамарка Україна». Саме тут можна придбати квитки на вистави, які дає театр на Подолі афіша театру повідомляє, що глядачі матимуть змогу переглянути 21 виставу.

Куди піти у Києві. Актуальна афіша

На сайті компанії «Контрамарка Україна» можна придбати квитки на концерти, вистави чи інші мистецькі події, що відбуватимуться у найближчій перспективі:

  • у Жовтневому палаці та Будинку кіно, Бочці Pub та Docker Pub;
  • в Національному академічному драматичному театрі ім. Лесі Українки та в Будинку Архітектора;
  • в «Театральному» залі готелю «Турист», КВЦ «Парковий» та театрі на Печерську;
  • в Київському будинку вчених НАН України, Підвалі Культури та Мистецько-концертному центрі ім. Івана Козловського;
  • у Київській опері (Театрі опери та балету для дітей та юнацтва), Палаці спорту;
  • в Національній музичній академії Чайковського, Палаці «Україна» та Планетарії;
  • у Київському національному академічному театрі оперети та «Олімпійському».

Сайт кontramarka.ua пропонує киянам та гостям столиці придбати квитки для відвідування всіх перелічених вище культурно-мистецьких закладів із зазначенням їхньої ціни, дати концерту чи вистави та часу їхнього початку.

Деякі з особливостей сайту кontramarka.ua

В пошуках подій культурно-мистецького спрямування, що мають відбутися у найближчій перспективі в Києві чи інших містах України можна відвідувати офіційні сайти театрів, філармоній чи інших мистецьких закладів. Проте набагато простіше зайти на сайт кontramarka.ua, на сторінках якого зібрана вся необхідна інформація.

Для зручності відвідувачів сайту, інформація згрупована за відповідними категоріями, на кшталт «концерти», «театр», «14 лютого» (хто забув – це день закоханих), «філармонії», «тури», «кіно» тощо. Компанія не виконує роль посередника або розповсюджувача квитків на культурно-мистецькі події, їх продаж здійснюється за допомогою системи реалізації квитків Maestro Ticket System, до якої безпосередньо приєднані квиткові каси театрів, клубів, концертних залів, філармонії та музеїв, кінотеатрів, цирку та планетарію. Окрема категорія квитків призначена для відвідування екскурсій та фестивалів, а також заходів дитячого спрямування.

Новости Украины