Куди зникли і який мають вигляд зірки серіалу «Рятувальники Малібу». Фото тоді й зараз

Невдовзі виповниться 35 років відтоді, як на екрани вийшов культовий серіал «Рятувальники Малібу». У далекому 1989 році проєкт прикував до екранів мільйони глядачів і потрапив до «Книги рекордів Гіннеса» як ТБ-шоу, що має найбільше переглядів за всю історію свого існування (більш ніж 1,1 млрд глядачів).

Актори серіалу за цей час зникли з інфоповістки: хтось змінив фах, а хтось вийшов на пенсію. OBOZ.UA вирішив розповісти про виконавців головних ролей у «Рятувальниках Малібу» більше.

Біллі Ворлок зіграв роль Едді Крамера та прославився на весь світ. Однак через 17 років він вирішив змінити сонячний Лос-Анджелес на сніжне Колорадо і переїхав із сімʼєю. У свої 63 роки актор веде немедійне життя. В одному з останніх інтервʼю він сказав: «Нині я працюю у лижній школі керівником дитячого відділення».

Ясмін Бліт стала відомою завдяки ролі Керолайн Голден, яка повинна була стати епізодичною. Проте талант актриси дозволив їй затриматися в шоу до 1997 року, після чого в житті артистки зʼявилися наркотики.

У результаті невдалої боротьби зі згубною звичкою в реабілітаційних центрах вона потрапила в ДТП під препаратами. Цей момент став переломним у житті зірки. Зараз Ясмін Бліт знову повернулася до акторства.

Американець Паркер Стівенсон, який втілив на екрані Крейга Помероя, так і залишився актором однієї ролі. Він мав багато драми в особистому житті – розлучення, викидень дружини, всиновлення дітей – але зрештою знайшов кохання і присвятив життя фотографуванню.

Після виходу «Рятувальників Малібу» Памела Андерсон стала одним із головних секс-символів кіноіндустрії. Пишногруда красуня була моделлю Playboy, з’являлася в епізодах таких популярних кінострічок, як «Не називай мене крихіткою», «Скубі-Ду», «Дуже страшне кіно 3», а також серіалах «Няня», «Клава, давай!», «8 простих правил для моєї дочки-підлітка» тощо. Вона і досі бажана гостя на всіх голлівудських заходах, але вже не знімається.

Девід Гассельгофф уже в поважному віці – після 70 – пішов на пенсію. З 1989 року він почав зніматися в популярному телесеріалі в ролі Мітча Б’юкеннона, а пізніше вирішив повʼязати життя з музикою та стати співаком. Карʼєра артиста не вдалася, але до 2023 року він іноді зʼявлявся на екрані.

Раніше OBOZREVATEL писав, як змінилися зірки серіалу «Дівчата Гілмор». Остання серія вийшла в ефір близько 16 років тому, і багатьох акторів зараз просто не впізнати.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины