Її називають «гуманоїдом». Який вигляд має 21-річна дівчина з найдовшими ногами в світі та чому Мейсі Каррін мріє позбутися цього статусу

Мейсі Каррін – 21-річна дівчина з Техасу, яка стала відомою завдяки своїм неймовірно довгим ногам. Її зріст становить цілих 208 см, а довжина ніг – 135 см. Це робить її володаркою найдовших ніг у світі. Здавалося б, такому статусу може позаздрити кожна дівчина, проте сама Каррін колись мріяла позбутися своєї особливості.

З одного боку, довгі ноги Мейсі роблять її унікальною. Вона може використовувати їх для модельної кар’єри, що дівчина і робить. Утім, з іншого боку, 135-сантриметрові кінцівки створюють чимало проблем. Зокрема, американка регулярно стикається із жорстоким хейтом у мережі, де її називають «гуманоїдом» й іншими обурливими словами. OBOZ.UA вирішив більш детально розповісти про особливу дівчину.

«Я отримую багато змішаних реакцій, але цього слід було очікувати. Мене називають персонажами фільмів жахів, наприклад, Слендерменом. Якщо хтось ненавидить, він ненавидить, тому що не розуміє», – якось коментувала Каррін.

Тим часом у коментарях під дописами красуні в соцмережах можна зустріти такі жахливі «компліменти»: «Мені було б страшно побачити тебе в темному коридорі», «Ти схожа на іншу маму із мультфільму «Кораліна», «Ти взагалі справжня?»

Незважаючи на таку ненависть від людей в інтернеті, Мейсі каже, що пишається своїми ногами і любить бути унікальною. Вона усвідомлює, що не схожа ні на кого іншого, а тому і стикається з постійними насмішками. Утім, так було не завжди. Колись красуня страшенно комплексувала й мріяла бути звичайною.

«Я завжди була вищою за всіх, починаючи з дошкільного віку. Я була в другому класі, і коли ми гралися на вулиці, хтось запитав мене, чи я не із середньої школи. У той час я ненавиділа свій зріст, тому що це була єдина річ, через яку діти могли мене цькувати», – розповідала американка.

І хоча хейту в житті Мейсі дійсно багато, вона також отримує багато підтримки від людей, зокрема своїх друзів і мами.

«Люди часто говорять мені: «Ти така красива, ти працюєш моделлю?», – ділилася Каррін.

У повсякденному житті труднощів також вистачає. Зокрема, доводиться буди обережною з дверними проходами, а про вибір одягу годі й казати.

«Коли мені доводиться прогинатися під кожними дверима, мені хочеться схопити молоток і розбити їх усі. Мені також важко знаходити одяг. Майже ніде немає довгих штанів, які б мені підходили. Мені доводиться замовляти їх на замовлення, що коштує близько 250 доларів за одну пару джинсів. Я не зроблена з грошей, тому маю лише дві пари джинсів, які мені підходять», – розповідала дівчина.

Щодо особистого життя, то Каррін бісексуальна, тобто зустрічається як з чоловіками, так і з жінками. Говорить, що з першими їй завжди було важче, адже більшість бойфрендів соромилися надто високої обраниці.

«Зараз я не зацікавлена в побаченнях, але всі рази, коли я зустрічалася, особливо з чоловіками, які були нижчими за мене на значну кількість сантиметрів, я просто відчувала себе не в своїй тарілці. Вони завжди соромилися мене», – говорила красуня.

Мейсі близько чотирьох років вважається володаркою найдовших ніг у світі, що зафіксовано в Книзі рекордів Гіннеса. Проте сама дівчина не вважає, що цей титул має якесь значення для неї.

«Я утримую світовий рекорд за найдовші ноги серед жінок вже близько чотирьох років. Цей титул більше не має для мене ніякого значення. Це скоріше справа минулого. Якщо хтось захоче забрати у мене цей титул, я буду більш ніж щаслива», – щиро зізнавалася Мейсі.

Історія Мейсі Каррін – це приклад того, як нелегко жити з незвичайною зовнішністю. З одного боку, це може бути джерелом гордості та успіху. З іншого боку, це може призвести до проблем з самооцінкою та соціальними контактами.

Раніше OBOZ.UA писав про найвищу жінку у світі. Її зріст – 2 метри 15 сантиметрів. Коли Румейсі Гельгі було чотири місяці, у неї діагностували синдром Уівера (рідкісне генетичне захворювання, яке спричиняє надмірний зріст).

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины