Ліга чемпіонів: результати матчів 15-16 вересня

Результати матчів Ліги чемпіонів 15/16 вересня

15 та 16 вересня були зіграні матчі в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Результати матчів – на сайті Спорт24.

Динамо – АЗ 2:0

Голи: Родрігес, 49, Шапаренко, 86

«Динамо» перемогло «АЗ Алкмаар» та вийшло у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, пише 24 канал.

Дивіться також Журналіст: Лучано Лучі дає прямі вказівки суддям кого «топити» і обзиває гравців та тренерів

«Біло-сині» двічі забили у другому таймі. Спочатку відзначився Родрігес після пасу Буяльського на початку другої 45-хвилинки. А наприкінці зустрічі Шапаренко головою подвоїв перевагу киян.

Динамо – АЗ відеоогляд матчу

ПАОК – Бенфіка 2:1

Голи: Яннуліс, 63, Живкович, 75 – Сілва, 90+4

Перший гол у матчі був забитий аж на 63-й хвилині. Яннуліс з близької відстані, відправив м’яч у сітку, відгукнувшись на точний пас, який віддав Чуба Акпом. Свої дивовижні індивідуальні дії Живкович увінчав ударом з меж штрафного майданчика та подвоїв рахунок. Він відправив м’яч точно в правий нижній кут воріт, голкіпер Одіссеас Влаходімос був безсилий.

Останній гол у зустрічі був за гостями, які дещо скоротили відставання. Андре Алмейда закрутив м’яч у глибину штрафного майданчика, де відкритий Рафа Сілва, який з близької відстані пробив головою повз голкіпера та встановив остаточний рахунок зустрічі – 2:1 на користь господарів.

Гент – Рапід 2:1

Голи: Дорш, 36, Яремчук, 59 (п) – Демір, 90+3

Перевага господарів була вдало реалізована на 36-й хвилині. Кумс закрутив м’яч у глибину штрафного майданчика, де відкритий Дорш з близької відстані пробив головою повз голкіпера. У другому таймі чудова нагода збільшити рахунок була у «Гента» – пенальті. До м’яча впевнено підійшов українець Роман Яремчук, який вийшов на поле після конфлікту з вже колишнім головним тренером клубу Белені. Ріхард Штребінгер дотягнувся до м’яча рукою, після удару з одинадцятиметрової позначки, якого завдав нападник, але цього виявилось недостатньо, щоб відбити удар.

У компенсований арбітром час господарям вдалось скоротити перевагу господарів. Юсуф Демір одним дотиком обробив м’яч після вбивчої передачі на межі штрафного майданчика, закрутив м’яч у лівий кут воріт – 2:1.

Гент – Рапід відеоогляд матчу

Омонія – Црвєна Звєзда 1:1 (серія пенальті – 4:2)

Голи: Люфтнер, 31 – Іванич, 45+2

Кіпрська «Омонія» несподівано пробилася у 4-й раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Команда вдома по пенальті здолала «Црвєну Звєзду» з Сербії. У наступному раунді відбору ЛЧ «Омонія» зіграє проти грецького «Олімпіакоса», ця стадія складатиметься з двох матчів.

Маккабі Тель-Авів – Динамо Брест 1:0

Гол: Бітон, 50 (пен.)

Брестське «Динамо», за яке виступають українці, вилетіло з розіграшу Ліги чемпіонів 2020/21. У стартовому складі гостей вийшли Євген Хачеріді та Артем Мілевський, а Олександр Нойок не потрапив в заявку через травму.

Хачеріді отримав травму в другому таймі матчу. Українець невдало підвернув шию в одному з верхових єдиноборств і попросив заміну на 60-й хвилині матчу. Цікаво, що тренеру брестчан Сергію Ковальчуку не сподобалася реакція гравця на пошкодження, проте він через пару хвилин все-таки зробив заміну.

Ференцварош – Динамо Загреб 2:1

Голи: Ловренчіч, 2, Узуні, 65 – Узуні, 23 (авт.)

Угорський «Ференварош», який очолює українець Сергій Ребров, у важкому матчі пробився у плей-офф Ліги чемпіонів. 

«Фраді» відкрили рахунок вже на 2 хвилині. Норвезький суданець Нгуен на швидкості пройшов захисника і подав з лінії лицьової, а капітан угорців Ловренчіч замкнув ударом у дотик. Хорвати швидко зрівняли: після подачі кутового Ловренчіч випустив свого гравця, а Гояк не без допомоги суперника Узуні підправив снаряд у ворота.

Команда Реброва все ж вирвала перемогу. На 65-й хвилині господарі покарали голом після подвійної помилки хорватів. Один не дотягнувся до м’яча, інший невдало викинувся в підкат. Відтак Узуні вискочив сам на сам і спокійно розстріляв Ліваковіча.

Источник

Новости Украины