Літній IT-Табір від Комп’ютерної Академії ШАГ для дітей 8-15 років! Літні Канікули з користю!

Літній Комп’ютерний Табір від Комп’ютерної Академії ШАГ — це корисне літнє дозвілля для дітей від 8 до 15 років. У програмі Літніх Таборів ШАГ ідеально збалансовано відпочинок та освіту. Дитина познайомиться з захоплюючим світом сучасних комп’ютерних технологій через ігрову форму навчання та отримує нове хобі, яке стане основою майбутньої професії.

Що потрібно для повноцінного літнього відпочинку?

Літні канікули — довгоочікувана пора для дітей. Але для багатьох батьків цей період супроводжується новим «головним болем». Чим зайняти дитину, щоб відпочинок пройшов з користю? Що робити, аби дитина не просиділа ціле літо безцільно за комп’ютером? Припустимо, вже спланований відпочинок на морі, похід в гори чи туристична поїздка. Ці заходи, як правило, прив’язані під двотижневу відпустку батьків. Але чим зайняти дитину решту літа?

Психологи стверджують, що повноцінний відпочинок повинен бути різноманітним. Необхідно поєднати фізичне та розумове навантаження, спілкування з батьками та однолітками, заняття спортом і читання, перегляд фільмів і комп’ютерні ігри. Далеко не всім батькам, що працюють 5(або навіть більше) днів на тиждень, вистачає часу та сил рівномірно заповнити канікули дитини корисною і веселою діяльністю, проконтролювати, щоб дитина корисно проводила дозвілля та не витрачала час на дурниці. Один з найкращих варіантів вирішення проблеми — літній табір.

Денний літній табір

В останні роки все більшої популярності набирають денні літні табори. Це міський формат дитячого табору, в якому дитина денні години проводить під наглядом вожатих і педагогів, а щовечора повертається додому. Така форма організації табору дозволяє батькам спілкуватися зі своїми дітьми щодня, і при цьому не переживати, чим дитина займалася, чи поїла вона, або цілий день сиділа за комп’ютером і жодного разу не вийшла подихати свіжим повітрям. Як правило в денних міських таборах збалансована фізична активність і тематичні заняття — спорт, вивчення іноземних мов або заняття наукою. Більшості дітей подобається такий формат літнього дозвілля. Вони отримують спілкування з однолітками, необхідну дозу активності і цікаве захоплення.

Літній Табір від Комп’ютерної Академії ШАГ створений на базі навчальної програми навчального закладу. За 20 років роботи Академія зі скромних комп’ютерних курсів перетворилася на лідера IT-освіти в Україні і відкрила 83 філії в 20 країнах світу.

У Літньому Комп’ютерному Таборі на дитину чекають:

·Заняття у комфортних умовах. Затишні аудиторії, обладнані кондиціонерами.

·Сучасне обладнання. Комп’ютери, ноутбуки, фото- і відеотехніка, роботи,квадрокоптери та інша техніка.

·Безпека. Діти знаходяться в Академії під наглядом вожатих. Вони можуть вийти за територію тільки з дозволу батьків.

·Ситні обіди. Корисний обід, перекуси, печиво і вода протягом дня.

·Молоді викладачі. Викладачі-айтішники, захоплені сучасними технологіями. Їм простіше знайти спільну мову з дітьми

·Демонстрація проектів.Наприкінці зміни діти представляють батькам свої успіхи у вигляді презентацій.

·Сертифікати. Їх отримає кожний учасник наприкінці зміни.

Поспішайте записати своїх дітей на зміни цього літа:

·15.06 — 26.06

·13.07 — 24.07

·10.08 — 21.08

Зміни тематичного ІТ-табору JuniorSummerCamp у Кам’янському:

·30.06-11.07 – тема «Блогінг»

·27.07-07.08 – тема «GameDevelopment»

·25.08-29.08 – тема «Віртуальна реальність і 3D-друк»

Ціни та деталі за посиланням: bit.ly/2XUg1vq

Комп’ютерна Академія Шаг знаходиться за адресою: вул. Медична, 2е (будівля CityCenter), 3 поверх.

Телефон: 067-533-46-28.

ШАГ Каменское Дети Летний лагерь IT

Источник

Новости Украины