Ліверпуль – Лестер: де дивитися онлайн матч АПЛ

Ліверпуль – Лестер дивитися онлайн
/ Getty Images

У неділю, 22 листопада, відбудеться матч АПЛ «Ліверпуль» – «Лестер». Це буде гра, де обидві команди претендують на лідерство в турнірній таблиці АПЛ. Його можна буде переглянути онлайн в Україні.

Матч «Ліверпуль» – «Лестер» стане останнім в неділю, 22 листопада, в АПЛ. Початок матчу на стадіоні «Енфілд Роуд» – о 21:15. В цьому матчі може визначитися команда, яка очолить турнірну таблицю АПЛ після 9 туру. Якщо переможе «Ліверпуль», то команда зрівняється за набраними очками з «Тоттенхемом», який напередодні обіграв «Манчестер Сіті». «Лестер» же у випадку перемоги одноосібно посідатиме перше місце. Якщо ж матч закінчиться внічию, то «Тоттенхем» і надалі буде лідером АПЛ.

До теми Чи зможе «Ліверпуль» відібрати лідерство у «Лестера»: прогноз букмекерів на матч АПЛ

Трансляцію матчів АПЛ в Україні здійснює лише телеканал Setanta. Саме на ньому і буде показано матч «Ліверпуль» – «Лестер».

Доступна Setanta до перегляду на більшості ОТТ-сервісів, серед яких Megogo, Sweet TV, Divan TV та Oll.tv. Однак варто відзначити, що на кожному з цих сайтів доступ до трансляції платний та вимагає реєстрації. Окрім того, про включення каналу Setanta у свої пакети повідомило чимало кабельних операторів.

Источник

Новости Украины