«Тоттенхем» обіграв «МанСіті» та піднявся на перше місце в АПЛ: арбітр скасував два голи у матчі

Тоттенхем – Манчестер Сіті результат
/ twitter.com/SpursOfficial

«Тоттенхем» зумів здобути перемогу у матчі проти «Манчестер Сіті». Три зароблені очки в цьому матчі дозволили «шпорам» піднятися на перше місце в турнірній таблиці АПЛ.

Тоттенхем – Манчестер Сіті 2:0

Голи: Сон, 5, Ло Чельсо, 65

Цей матч привертав до себе увагу тренерською дуеллю – Жозе Моуріньо проти Пепа Гвардіоли. І знову цього разу Гвардіолі не вдалося обіграти суперника.

«Тоттенхем» в цьому матчі відкрив рахунок вже в дебюті зустрічі – Ндомбеле зробив закидання на Сона, і південнокореєць пробив з-за меж штрафного майданчика. М’яч пролетів поміж ніг Едерсона та залетів у ворота.

Варте уваги «Шахтар» не зумів обіграти «Олександрію»: «гірники» годину грали вдесятьох – відео

Після цього ініціативою на полі заволоділи гості. Але забити не зуміли. Хоча ще у першому таймі обидві команди обмінялися взяттями воріт, які арбітр скасував.

У першому випадку не зарахували гол Кейна. «Шпори» розігнали чудову атаку в дотик, яку влучним пострілом замикав Кейн. Але нападник був в офсайді, тому арбітр справедливо не зарахував взяття воріт.

Гол «МанСіті» ж не зарахували через гру рукою Жезуса. Нападник отримав пас у штрафному майданчику, але коли приймав м’яч, підіграв собі рукою. Арбітр не одразу зафіксував порушення, дозволивши дограти епізод. Тож Жезус скинув на Ляпорта, і вже захисник відправив м’яч у кут воріт Льоріса. Та після цього після перегляду відеоповтору гол не зарахували.

Автором другого голу у матчі, який було зараховано, став Джованні Ло Чельсо. При цьому півзахисник лише за мить до того вийшов на поле на заміну. Пас на фланг на нього віддав Кейн, і гравець пробив повз голкіпера.

Наприкінці матчу «містяни» могли забити один гол, але Льоріс видав чудовий сейв після удару Жезуса.

Завдяки цій перемозі «Тоттенхем» підіймається на перше місце в турнірній таблиці. Правда їх ще може обійти «Лестер», який поки не зіграв свій матч проти «Ліверпуля». «Мерсисайдці» теж можуть перемогти, але в такому випадку вони наберуть однакову кількість очок з «Тоттенхемом».

«МанСіті» ж залишився на десятому місці в турнірній таблиці.

Источник

Новости Украины