Майк Тайсон: Бій Усик – Вайлдер був би приголомшливим

Майк Тайсон: Бій Усик – Вайлдер був би приголомшливим

Майк Тайсон, фото — Getty Images

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Майк Тайсон висловився з приводу наступного суперника для володаря титулів WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усика. “Залізний Майк” вважає гарним опонентом для українця екс-чемпіона світу Деонтея Вайлдера.

“Я думаю, що бій Вайлдер – Усик був би приголомшливим. Деонтей повинен продовжувати битися, він повинен битися якнайбільше”.

Поєдинок Олександра Усика з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі був офіційно скасований. Менеджер Олександра Егіс Клімас заявив, що команда Циганського короля вимагала дуже багато, незалежно від того, наскільки Усик ішов на компроміс.

Промоутер Олександр Красюк повідомив, що Усик почне переговори про свій наступний бій у ці вихідні. Українець готуватиметься до захисту титулів за однією з версій, що відбудеться у червні чи липні.

Перша в черзі організацій, чий пояс слід захищати українському чемпіону – WBA, яка зобов’язує Усика битися з претендентом Даніелем Дюбуа, якщо до 1 квітня не отримає контракт на бій із Ф’юрі. Також на поєдинок з українцем розраховує обов’язковий претендент на титул IBF Філіп Хргович.

Джерело

Новости Украины