Майк Тайсон: Усик не може бігати весь вечір. Щоб виграти у Ф’юрі, йому потрібно залишитися на місці і битися

Майк Тайсон: Усик не може бігати весь вечір. Щоб виграти у Ф’юрі, йому потрібно залишитися на місці і битися

Александр Усик, фото — Getty Images

Колишній абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Майк Тайсон оцінив шанси чемпіона WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усика у об’єднавчому бою з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

«Ф’юрі переможе Усика. Усик не може бігати вічно. Ф’юрі затисне його в кутку і почне влучати. Зрештою, Ф’юрі його вразить. Усик не може бігати весь вечір. Щоб виграти цей бій, йому потрібно залишитися на місці та битися».

«В якийсь момент поєдинку він буде змушений битися. Він не може бігати та боксувати весь вечір. Судді не віддадуть йому перемогу рішенням. Після перегляду поєдинків Ф’юрі проти Деонтея Вайлдера вони не поведуться на пробіжки та комбінації. Вони хочуть побачити бійку».

Ф’юрі та Усик планують провести очний бій за звання абсолютного чемпіона світу 29 квітня у Лондоні на стадіоні Вемблі. При цьому промоутер Едді Гірн вважає, що бій все ж таки проведуть у Саудівській Аравії.

Промоутер Френк Уоррен заявив, що якщо переговори щодо об’єднавчого бою між Усиком та Ф’юрі не будуть завершені найближчим часом, то він вивчатиме інші варіанти для свого клієнта. Батько британця Джон Ф’юрі впевнений, що розподіл гонорару має бути 60 на 40 на користь Тайсона, а ось сторона українця хоче 50 на 50.

Джерело

Новости Украины