Майстриня з Костромки робить чудові прикраси у вигляді комах

Світ комах дуже різноманітний і тому майстри нерідко роблять прикраси у вигляді жуків, метеликів, мух і навіть тарганів. Наша талановита землячка Лілія Румянцева  робить чудових комах, які привертають увагу досконалістю форм та природною красою.

 

 

 

О своїх роботах Лілія Румянцева розповіла журналісту «Дніпра вечірнього».

 

 
Про свої роботи Лілія Румянцева розповіла журналісту «Дніпра вечірнього»
— Я живу у Великій Костромці Криворізького району. Моє хобі — створення прикрас, в основному, брошок. Вишиті комахи — невелика частина від нього. Вишиваю нитками, бісером, кристалами, намистинами, канітеллю, пайєтками та всим, що можна пришити.
Люблю робити комах з крилами, бо крилаті виглядають ефектно. Взагалі, мої комашки дуже стилізовані і інколи не схожі на прототип. Зараз вважаю себе дизайнером прикрас, хоча відповідної освіти не маю. Окрім того, що брошку треба придумати та вишити, її ще треба гарно презентувати глядачам. Для мене важливо, щоб мої прикраси подобалися людям.
Перша прикраса після масштабного вторгнення росії в Україну — брошка Герб. Її продали на благодійному аукціоні за 4 тисячі гривень, а гроші пішли на допомогу нашим захисникам. Найцінніша моя прикраса!
В планах до кінця року вишити кілька метеликів, зокрема, бражника мертва голова.

 

 

 

 

 

 

Новости Украины