Манчестер Юнайтед – Вест Гем коли і де дивитись трансляцію матчу

Манчестер Юнайтед – Вест Гем коли і де дивитись трансляцію матчу

Манчестер Юнайтед — Вест Хэм, фото — Getty Images

У середу, 1 березня, Манчестер Юнайтед у матчі 1/8 фіналу Кубка Англії зіграє з Вест Гемом. Матч Манчестер Юнайтед – Вест Гем пройде у Манчестері на стадіоні Олд Траффорд. Початок матчу Манчестер Юнайтед – Вест Гем о 21:45. Sport Arena розповідає все, що треба знати про пряму онлайн відеотрансляцію матчу 1/8 фіналу Кубка Англії Манчестер Юнайтед – Вест Гем.

Де дивитися Манчестер Юнайтед – Вест Гем онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі

У середу, 1 березня, матч 1/8 фіналу Кубка Англії Манчестер Юнайтед – Вест Гем пряму онлайн відеотрансляцію можна переглянути на телеканалі Setanta Sports. Канал Сетанта Спорт доступний на платформі Megogo. Також матч 1/8 фіналу Кубка Англії Манчестер Юнайтед – Вест Гем онлайн відеотрансляцію можна переглянути на ОТТ-платформі Setanta.

Сетанта – єдиний телеканал, де можна дивитися онлайн відеотрансляцію матчу 1/8 фіналу Кубка Англії Манчестер Юнайтед – Вест Гем.

Манчестер Юнайтед вибив Барселону із Ліги Європи. Манчестер Юнайтед виграв перший трофей із Тен Хагом, перемігши Ньюкасл у Кубку Ліги. Манчестер Юнайтед набрав 10 очок у чотирьох останніх матчах чемпіонату. Це все здобутки Дияволів за лютий.

У Вест Гема досягнення скромні. Із Кубка ліги команда вилетіла давно. У чемпіонаті у чотирьох матчах здобула лише одну перемогу за однієї нічиєї та поразки. У Кубку Англії, де Молотобійці пройшли Брентфорд та Дербі, команда може припинити виступи сьогодні. Тим більше, що Вест Гем не може перемогти Манчестер Юнайтед вже вісім матчів поспіль, програвши сім останніх зустрічей. Що цікаво, три останні – з рахунком 0:1.

Джерело

Новости Украины