Масова бійка в готельно-ресторанному комплексі Вінниці: поліція затримала шістьох чоловіків

 Масова бійка в готельно-ресторанному комплексі Вінниці: поліція затримала шістьох чоловіків

Ввечері 14 листопада в одному із готельно-ресторанних комплексів Вінниці сталася масова бійка. Усі учасники конклікту були п’яні. Під час бійки вони застосували газ дратівливої дії та розпили вогнегасник. Шістьох хуліганів затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомили у поліції Вінниччини.

Близько 23 години до поліції надійшло повідомлення від адміністрації закладу про бійку в готельно-розважальному комплексі міста.

За викликом прибули слідчо–оперативна група поліції, патрульні поліцейські, екіпаж групи швидкого реагування батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» та працівники державної служби охорони.

На місці злочину поліцейські затримали шістьох нетверезих чоловіків, віком від 26 до 38 років, жителів Могилів-Подільського та м. Вінниці, причетних до вчинення злочину.

Як розповів керівник Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб, поліцейські встановили, що між двома компаніями чоловіків, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник словесний конфлікт, який переріс у масову бійку. Під час вчинення правопорушення зловмисники застосували газ дратівливої дії та розпили вогнегасник.

Шістьох учасників злочину затримано.

У медичному закладі у зловмисників відібрано зразки крові для визначення ступеня алкогольного сп’яніння.

Поліцейські встановлюють усіх причетних до вчинення правопорушення.

За цим фактом слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Затриманим загрожує до 7 років позбавлення волі.

 Масова бійка в готельно-ресторанному комплексі Вінниці: поліція затримала шістьох чоловіків

Джерело

Новости Украины