Meest ПОШТА: тарифи на доставлення в країни Європи

Міжнародна доставка має попит серед українців, особливо нині, коли безліч наших рідних і друзів вимушено подорожують світом. Немає значення, що саме знадобилося відправити за кордон — особисті речі, ділові папери чи вироби власного виробництва. У будь-якому випадку виникає потреба скористатися послугами надійного логістичного оператора з демократичним прайсом. Тарифи на доставку в країни Європи в компанії Meest ПОШТА одні з найвигідніших. Завдяки послузі рідні можуть зручно отримати посилку в Польщі, Німеччині, Іспанії, Італії, Франції, Португалії, Греції та багатьох інших країнах ЄС. З Meest ПОШТОЮ вигідно працювати як бізнесу, так і приватним особам.

Особливості тарифів на доставку в країни Європи в компанії Meest ПОШТА

Вартість доставлення країнами Європи залежить від ваги, габаритів, маршруту. Meest ПОШТА відправляє посилки на конкретну адресу або до відділення в країні, куди приходить доставлення. Ціна на послугу варіюється: наприклад, транспортування до Великобританії буде дорожчим, ніж до Молдови. До речі, в останній вартість посилки без сплати мита не має перевищувати 150 євро.

Можна відправити посилку в Польщу чи інші країни ЄС двома способами:

  • до дверей;
  • до складу оператора.

Незалежно від способу пересилання, ціна на посилку повинна становити 44 євро. Доставлення в Німеччину відрізняється тим, що його вартість визначає вага. Можна замовити послугу на склад або до дверей. Щоб дізнатися тарифи на доставлення в конкретну країну, варто перейти за посиланням meestposhta.com.ua/tariffs або звернутися до фахівця.

Вигоди від замовлення послуги в Meest ПОШТА

На сайті компанії завжди актуальні ціни. Щоб ознайомитися з ними, достатньо переглянути прайс. Зручний онлайн-калькулятор — слушний спосіб розрахувати попередню вартість доставлення. На сайті Meest ПОШТА пропонується форма, за допомогою якої можна швидко створити посилку. Крім цього, поштовий оператор надає такі переваги:

  • конкурентна вартість доставки в європейські країни;
  • весь спектр послуг — від консультації менеджера до отримання посилки адресатом;
  • зручний та зрозумілий інтерфейс сайту.

Тривалість доставлення країнами Європи становить в середньому до 10 робочих днів. Замовивши поштово-логістичні послуги компанії, можна бути впевненим у тому, що речі дійдуть до адресата цілими й у точний термін. У разі необхідності можна проконсультуватися з менеджерами й отримати вичерпні відповіді на питання стосовно доставки.

Новости Украины