Мелітопольський колаборант анонсував обстріл цивільних об’єктів армією рф

Мелитопольский коллаборант анонсировал обстрел гражданских объектов армией рф

Російські загарбники в Мелітополі вже давно обрали для себе зручну тактику — вони бомблять населені пункти, звинувачуючи в цьому ЗСУ. 

Найчастіше окупанти намагаються дискредитувати українську армію вже за фактом, після скоєних військових злочинів. Але іноді рашисти ґрунтовно готуються до провокацій, заздалегідь поширюючи брехливу інформацію. 

У цьому немає рівних голові руху "Мы вместе с россией" Володимиру Рогову, у якого кожен пост — готовий сюжет для фантастичного фільму. Цього разу головний фейкомет регіону повідомив, що українська армія накопичує озброєння на об'єктах цивільної інфраструктури на підконтрольній їм частині Запорізької області. 

— Бойовики ЗСУ позабирали практично всі великі цивільні об'єкти для скупчення військової техніки. Це зерносховища та овочесховища в Оріхівському та Пологівському районах. Це якщо говорити про населені пункти вздовж лінії бойового зіткнення, — сказав колаборант.

А ось у самому Запоріжжі, за словами Рогова, велику кількість військової техніки "укрофашисти" сховали в цехах заводу "Запоріжсталь".

— Це величезне підприємство, де є багато закритих від перегляду приміщень та об'єктів, — додав пропагандист.

Після таких гучних заяв представника окупаційної влади варто очікувати обстрілу цивільних об'єктів на підконтрольній Україні частині області російськими фашистами. Адже Рогов не просто їх анонсував, але одразу ж і виправдав рашистів. Мовляв, удар було завдано, бо на об'єкті нібито перебували натовські найманці та нацисти. 

Нагадаємо, раніше одіозний колаборант вразив черговим геніальним умовиводом — він вирішив, що контрнаступ ЗСУ планують приурочити до річниці смерті фюрера Третього рейху Адольфа Гітлера.

Джерело

Новости Украины