Ти, та я, та ми з тобою: у Мелітополі ректор фейкового МДУ головує над собою та колишнім підлеглим

Ты, да я, да мы с тобой: в Мелитополе ректор фейкового МГУ председательствует над собой и бывшим подчиненным

На території тимчасово окупованої Мелітопольщини рашисти побудували для себе ідеальний світ, у якому вони знамениті й успішні. Принаймні їм хочеться в це вірити. 

Колаборанти чи не щодня вигадують собі нові посади та вручають одне одному фальшиві нагороди. Так, днями на сторінці фейкового вишу з гучною назвою МДУ імені Макаренка з'явилася чергова приголомшлива новина — їхнього псевдо-ректора Андрія Чуйкова було прийнято до Ради Російського Союзу ректорів. Ба більше — зрадник став головою Ради ректорів Запорізької області. 

— Рада підтримала роботу вишів із розширення їхніх мереж та організації діяльності в уже наявних філіях, роботу міжуніверситетських, міжнародних асоціацій і проведення форуму ректорів росії та зарубіжних країн, — відзвітували окупанти. 

І все б добре, але як і в будь-якій історії, пов'язаній із колаборантами, тут є одне "але". Річ у тім, що на окупованій частині Запорізької області є лише два рашистські виші: МДУ і "Азовський державний педагогічний університет" у Бердянську. Причому другого навчального закладу донедавна не існувало — він утворився шляхом відколу від так званого Мелітопольського державного університету. Відтак, у цій самій Раді ректорів області складаються всього два псевдо-керівники, а Чуйков головує над собою та колишнім підлеглим. 

Нагадаємо, що раніше СБУ повідомила про підозру в державній зраді та посяганні на територіальну цілісність України Андрію Чуйкову, який називає себе ректором фейкового МДУ в окупованому Мелітополі. Зраднику загрожує 15 років за ґратами.

Джерело

Новости Украины