Мессі забив ювілейний гол за Барселону розкішного удару

Ліонель Мессі
/ Getty Images

Аргентинський форвард Ліонель Мессі забив ювілейний гол у футболці Барселони. Тепер у гольовому доробку нападника 650 результативних ударів.

Джерело: Opta

Черговою «жертвою» Ліонеля Мессі став Атлетік Більбао. Аргентинський нападник у рамках 21 туру іспанської Ла Ліги відкрив рахунок у зустрічі.

Більше про матч: Барселона завдяки Мессі взяла реванш у Атлетіка за поразку у Суперкубку Іспанії: відео

Ювілейний гол

Капітан каталонського клубу взявся виконувати штрафний із перспективної позиції. Аргентинець ідеальним ударом поклав м’яч прямо у дев’ятку воріт, знявши павука з кута володінь суперника. Навіть гравець Атлетіка, який стояв на лінії воріт не зміг допомогти своєму голкіперу.

Цей гол став для Лео 650-м у футболці Барселони, із них 456 результативних ударів Ліонель наколотив якраз у чемпіонаті Іспанії. Щоб показати такий результат Мессі знадобилось 755 поєдинків.

650 — Lionel Messi ha marcado su gol n.º 650 con el @FCBarcelona_es entre todas las competiciones (456 en LaLiga), 49 de ellos de falta directa (38 en liga). Celestial. pic.twitter.com/S7CnMaEtJ4

— OptaJose (@OptaJose)
January 31, 2021

Цікаво, що за показником кількості зіграних зустрічей за клуб з Каталонії форвард поступається лише легенді клубу Хаві, у активі якого 767 матчів.

Зараз між аргентинським форвардом та клубом розгорівся скандал через висвітлені деталі контракту Мессі. Через це Лео вже готовий подати на Барселону до суду. За інформацією, за останні 4 роки Лео заробив у іспанському гранді понад пів мільярда євро.

У цьому сезоні Мессі провів у «синьо-гранатовій» футболці 24 поєдинки у всіх турнірах, у яких забив 16 голів та віддав 6 результативних передач.

Відео голу Мессі

Источник

Новости Украины