«Міс Україна Всесвіт 2022» Вікторія Апанасенко вперше показала свого чоловіка після року шлюбу: що відомо про її обранця-чиновника. Фото

Представниця України на престижному конкурсі «Міс Всесвіт» у 2022 році Вікторія Апанасенко на річницю шлюбу вперше розкрила імʼя та обличчя свого обранця. Як зʼясувалося, модель вийшла заміж за заступника міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі Олександра Борнякова.

Вікторія також вперше показала ніжні знімки з весільної фотосесії, які оприлюднила на особистій сторінці у Facebook. 23 березня вона з чоловіком відсвяткувала ситцеве весілля. 

На кадрах можна нарешті розгледіти білу сукню, яку обрала Апанасенко для важливої події. Вона віддала перевагу простому, але дуже вишуканому приталеному силуету з відкритою спиною. Зібрана зачіска й акцентні сережки додавали образу нареченої елегантності. 

Наречений же був у класичному чорному костюмі з білою сорочкою. 

В описі до фото 29-річна красуня з Чернігова процитувала видатну українську поетесу й письменницю Ліну Костенко: «Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня». 

Модель також зворушливо додала: «У цей день хочу сказати тобі дякую. За твою сміливість. За відчуття безпеки. За те, що поруч з тобою не страшно під звуками сирен, вибухів та клятих шахедів. За твою підтримку та віру у мої сили. За те, що ти завжди на моєму боці, попри все. За кожну усмішку в цей складний час та за схоже почуття гумору. Ти не лише мій чоловік, ти мій союзник, друг, напарник і моя найрідніша людина у Всесвіті. Обіцяю бути поруч з тобою протягом усіх років, які нам відведено. Бути тилом, підтримкою та рушійною силою на шляху до нових висот. Дякую тобі за цей світлий день рік тому, без пишних святкувань та зайвої мішури. Лише у двох». 

Як ми вже зазначили вище, Олександр Борняков – заступник міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі. Така інформація зазначена в нього на сторінці у Facebook. Чоловік родом із міста Болград, що на Одещині. Він також є секретарем наглядової ради в Ukraine Invest та членом наглядової ради в Ukrainian Startup Fund.

Олександру 42 роки. Він на 13 років старший за свою кохану. 

Як писав OBOZ.UA, Вікторії Апанасенко вдалося здобути одну з головних нагород на «Міс Всесвіт 2022» – Spirit of Carnival Award («Дух карнавалу»). Про це – читайте в нашому матеріалі. Крім того, Україна вперше в історії перемогла в номінації «найкращий національний костюм» на конкурсі. За українку та її вбрання «Воїн світла» голосували глядачі з усього світу.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины