Місто, яке вкрали — рашисти в мережі познущалися над жителями Мелітополя

Город, который украли - рашисты в сети поиздевались над жителями Мелитополя

Затишний, чистий і безпечний Мелітополь перестав існувати 24 лютого 2022 року. Окупанти посіяли в місті хаос, а щоб показати картинку благоденства, найняли убогих пропагандистів, які відверто знущаються над мелітопольцями…

Днями в мережі з'явилося відео з "рекламою" прогулянки нічним Мелітополем.

З підбором пейзажів "креативний" автор сильно не заморочувався — покрутився з камерою в центрі Мелітополя і наклав на відео пісню про нічні прогулянки і поцілунки. В обмін попросив надіслати сердечок тих, хто любить гуляти вечорами.

Цимус ситуації в тому, що з початку війни гуляти нічним Мелітополем можуть тільки окупанти. Втім, це чудово видно в бездарному відео — тут лише порожні вулиці з рідкісними рашистами.

У мелітопольців вкрали не тільки мирне і влаштоване життя, а й, через комендантську годину, банальну можливість насолоджуватися тишею і красою улюбленого міста вночі.

Який вигляд мав нічний Мелітополь до навали окупантів, тепер, на жаль, можна дивитися тільки на відео. Благо, у цьому випадку, є можливість не обмежуватися посередньою нарізкою від рашистів, а живими у всіх сенсах видами улюбленого міста, знятими з висоти пташиного польоту.
Називається, відчуйте різницю…

Джерело

Новости Украины