Може вдарити по логову путіна, як колись Черчилль вдарив по столиці Третього рейху?

Нещодавно виповнилося 80 років початку масованих бомбардувань Великої Британії авіацією гітлера.В цей день, 7 вересня 1940 поку, 427 дальніх бомбардувальників Хе-111, яких супроводжувала велика кількість винищувачів, атакували густонаселені східні райони Лондона.

Відео дня

Так, почалася повітряна війна гітлера проти мирних міст Великої Британії.Страшенний вий сирен і пронизуючі звуки падаючих авіаційних бомб, дим сильних пожеж, крики дітей і дорослих про допомогу — стали звичним явищем для Лондона восени 1940 року.Варварські бомбардування Британської столиці продовжувалися 57 днів підряд. Катастрофічні руйнування були в багатьох містах — в Бірмінгемі, Кардіффі, Манчестері, Ліверпулі та інших містах.Майже повністю гітлерівська авіація стерла з лиця землі Ковентрі — це місто стало символом руйнівних нацистських бомбардувань.

Авіація Герінга бомбардувала не стільки військові чи оборонні об’єкти, а піддавала масованим бомбардуванням важкими авіабомбами житлові квартали Лондона та інших англійських міст.Незважаючи на катастрофічні наслідки цих варварських бомбардувань для економіки Великої Британії і більше ніж 43 тисяч жертв мирних громадян, половина з яких була мешканцями Лондона і втрату більш ніж 1.4 млн лондонцями житла — саме британці вийшли переможцями битви за свою країну.Гітлеру не вдалося поневолити цю країну.

Народ Великої Британії вистояв і зрештою переміг.До цього треба лише додати, що Прем’єр Великої Британії Вінстон Черчилль, вже на наступну ніч, після першого масованого нальоту німецьких бомбардувальників на міста Великої Британії, віддав мужній наказ атакувати столицю третього рейху і 80 літаків англійських ВПС нанесли у відповідь удар по Берліну.Цей удар англійської авіації мав величезний психологічний вплив на вождів Третього рейху, після якого гітлер віддав наказ побудувати для себе ще більш глибокий та безпечний бункер.

Ми вже знаємо, що путін гідний учень гітлера і глибокий бункер давно собі побудував. І не один.Усвідомивши, що не може перемогти український народ у війні на полі бою, путін вдався до масованих ударів по українським мирним містам і селам авіацією, крилатими ракетами і бойовими дронами.Кожний день цих варварських бомбардувань і ракетних ударів приносить нам, українцям, величезне горе — гинуть люди, знищується критична інфраструктура, в полум’ї бомбардувань, руйнуються міста і села України.путін і його пропагандисти цинічно і нахабно з захопленням розповідають населенню росіі про все нові і нові руйнування в Україні, які здійснили російські крилаті ракети чи бойові дрони.І головна причина цих безкарних ударів крилатих ракет і дронів – це відсутність у ЗСУ дальнобійної зброї, завдяки якій російське населення змогло по справжньому оцінити страшенні руйнівні можливості цієї зброї, і яка повинна змусити путіна, припинити це варварство.

І от тепер Україна вже може мати таку потужну зброю, такої руйнівної сили, що буде мати величезний психологічний вплив на населення росії.Із деяких засобів інформації стало відомо, що найближчим часом в Україні з’явиться суперсучасна крилата ракета (КР)Storm Shadow/SCALP EG .Це франко — британська авіаційна КР класу «повітря — земля». Це КР повітряного базування. Далекобійна, в звичайній комплектації заявлена дальність — 560 км, а з підвісними баками для пального — біля 1000 км. Швидвість — дозвукова, біля 1000 км/год. Летить на висоті 30 — 40 м відповідно до рельєфу місцевості.Байова частина — 450 кг

Це дуже потужна і суперсучасна високоточна КР.Для порівняння, бойова частина російського Іскандери М — 480 кг.Але, російський Іскандер М, є оперативно тактичною балістичною ракетою, яка майже в тричі важча за франко — британську КР.Ця ракета достатньо легко закріплюється до літака .Є висока ймовірність, що ця КР скоро буде на озброєнні ЗСУ.Зона руйнівного високоточного ураження цієї КР, як вже зазначалось — біля 1000 км. Це означає, що Москва може бути під прямим прицілом КР, оскільки відстань до Москви від східних кордонів України — повітрям не більше 700 км. Тобто, велика частина європейськоі території путінської росіі буде у зоні ураження новими КР, які вже скоро можуть стати зброєю відплати, з однієї сторони, і зброєю стримання — з іншої сторони.Мужній Черчилль, незважаючи на значну перевагу гітлера у авіації, наважився на відчайдушний крок — здійснити авіаційний удар по логову фюрера — Берліну.

Яким чином військове керівництво ЗСУ розпорядиться усіма можливостями цієї потужної нової збро я не знаю — вони люди компетентні і професійні. Головне не це, головне те, що у нас буде потужна КР, яку сучасні засоби ППО росії не здатні виявити і знешкодити.На мій погляд дуже важливо щоб путін і його населення знало про наявність у нас такої зброї. Це в значній мірі може охолодити буйні голови кремлівських злочинців, оскільки вони будуть знати, що в Україні вже буде ефективна зброя відплати.Що стосується російського населення, то тут необхідно зауважити, що воно досить дивно сприймає колосальну трагедію яку спричинила їх держава та їх путін в Україні.

Їхня поведінка і відношення до цих трагічних подій надзвичайно алогічна і нераціональна. Чого можна чекати від цього населення, коли мати виряджає в Україну своїх двох синів на війну і каже, що » она ими гордиться і это большая для них честь — защищать родину?!»

Як показує досвід війни, путіна може зупинити тільки сила, все інше він не сприймає.

В Україні тепер буде сила, яка здатна зупинити повітряний терор путіна проти українського народу.

А може справді, вдарити по логову путіна, як колись вдарив Черчилль по столиці третього рейху?

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины