МОУ заблокувало закупівлю всього, що потрібне армії з озброєння: прошу це негайно виправити

Тут я б мала дуже пишатися собою. Але в мене окрім істеричного сміху з биттям головою об стіну інших дій вся ця історія не викликає.

Відео дня

Ви всі пам’ятаєте, як я давила на Міністра оборони, з його » маленьким закритим клубом по інтересам» по Легпрому. Мої 6 — ти місячні конвульсії закінчились прийняттям постанови КМУ 1275 від 11.11.2022, згідно якою було переведено закупівлю військового спорядження в нормальне русло, з переліком всього речового забезпечення розміром на сторінку, де йдеться про труси, носки, форму, and other. Тут я б мала вийти до вас і сказати, що я таки добилась свого, а Міністр оборони таки молодець. Якби не одне але. Я б навіть сказала не » але», а ціле АЛЕ.

Так от, цією самою постановою була відмінена постанова КМУ 169 від 28.02.2022 » Про деякі питання здійснення оборонних закупівель». Усіх. Розумієте? Усіх. Це і дрони, і танки, і снаряди, і все інше, що потрібне для війни. Я не буду вам писати всі юридичні тонкощі в яких я вчора розбиралась сама, але в наслідок такої юридичної безграмотності, тут я просто ржу у весь голос, ми вийшли по питанням закупівлі озброєння на постанову КМУ » Про здійснення закупівель в умовах карантину». Саме так, я не помилилась.

Саме на цю постанову. І так, шановні, вона в нас ще діє, бо карантин ніхто не відміняв.

Шановний прем’єр міністр Денис Шмигаль та та Міністр оборони Олексій Резніков, я як представник Легпрому дуже вдячна за нарешті вирішення питання по легкій промисловості, але я не просила блокувати закупівлю всього, що потрібне армії по озброєнню. Давайте, ви там швиденько виправите помилку, щоб не потрібно було в паблік розписувати, як вам вдалось так все феєрично розхерячити. А ви надаєте копняків виконавцям, і швиденько виправите те, що було зроблено. Цьомки

P.S. Розповсюдження цього допису не завадить.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням…

Джерело

Новости Украины