На Чернігівщині затримали вбивцю двох людей

Чоловіка, який вбив двох людей у Славутичі та закопав їхні тіла в сісосмузі на Ріпкінщині сьогодні вночі затримали на території Сосницького району оперативники Управління карного розшуку.

Про це повідомила прес-служба ГУНП в області.

Нагадаємо, що 16 червня до поліції Київщини надійшло повідомлення про зникнення мешканки міста Славутича. Насамперед поліцейські перевірили її квартиру та виявили там сліди крові. Упродовж доби правоохоронці встановили, що тіла жінки та її співмешканця закопані в лісосмузі на Чернігівщині.

У ході оперативних заходів кримінальна поліція Київської області встановила, що до злочину ймовірно причетний чоловік 1981 року народження. За попередньою версією, 9 червня між підозрюваним та загиблими виник конфлікт. У ході сварки чоловік смертельно поранив ножем жінку 1975 року народження та чоловіка 1986 року народження.

В ході подальшої роботи з розкриття злочину кримінальна поліція встановила місцезнаходження трупів потерпілих. Виявилося, що зловмисник для приховування кримінального правопорушення вивіз їх автомобілем та закопав у лісі на Чернігівщині.

Сьогодні уночі оперативники кримінальної поліції Чернігівщини за силової підтримки бійців спецпідрозділу «КОРД» затримали підозрюваного у подвійному вбивстві. Затримання відбулося у Сосницькому районі, куди зловмисник втік та переховувався. Чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Кримінальне провадження розслідується в рамках частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство двох чи більше осіб. Це правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Источник

Новости Украины