На Хмельниччині чоловік підозрюється в убивстві рідного брата

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Facebook/Шепетівське райуправління поліції.

У Шепетівському районі, що на Хмельниччині, поліцейські затримали 29-річного місцевого жителя, якого підозрюють в умисному вбивстві рідного 19-річного брата. Трагедія сталась ввечері 14 квітня у селі Пашуки на Славутчині.

Про це повідомили у Шепетівському райуправлінні поліції Хмельницької області.

За інформацією правоохоронців, затриманому вже оголосили підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, — карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

“За версією досудового слідства, між двома братами під час застілля відбулась сварка. В ході конфлікту старший з них наніс молодшому удар ножем у груди. Від отриманої травми потерпілий помер на місці події. Загиблому було лише 19 років. Після скоєного 29-річний зловмисник покликав сусіда на допомогу, той викликав “швидку” та поліцію”, — повідомляють у райуправлінні поліції.

Наразі, за інформацією правоохоронців, слідчі Шепетівського районного управління поліції звернулись із клопотанням до суду для обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Новости Украины