На Хмельниччині п’яний водій збив неповнолітнього мотоцикліста

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Поліція Хмельниччини

Ввечері 18 квітня поблизу села Волиця Красилівської тергромади сталась аварія: нетверезий водій збив 17-річного мотоцикліста, його ушпиталили. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Про це повідомили у Поліції Хмельницької області.

За їхньою інформацією, попередньо встановлено, що 53-річний житель села Дубище, у стані алкогольного сп’яніння керуючи автомобілем "ВАЗ" зіткнувся з мотоциклом "Спарк", яким кермував 17-річний житель села Волиця. Внаслідок аварії водій мотоцикла травмувався, його госпіталізували до травматологічного відділення Красилівської багатопрофільної лікарні. Нетверезого водія автомобіля правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, написали у поліції.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 286-1 Кримінального кодексу УкраїниПорушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.. Як написали у поліції, наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Слідчі дії тривають.

Новости Украины