На Хмельниччині рідним загиблого героя вручили орден

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Дунаєвецька ТГ

19 січня 2023 року на першому засіданні виконавчого комітету Дунаєвецької міської ради родині загиблого Леоніда Ситнікова вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомляють на сторінці міськради.

Начальник першого відділу Кам'янець-Подільського РТЦК та СП Роман Юрчик спільно з міським головою Веліною Заяць вручили сину загиблого героя Ситнікова Леоніда Юрійовича, старшого сержанта орден «За мужність» ІІІ ступеня, виданий Указом Президента України від 30 червня 2022 року №460/2022 «Про відзначення державними нагородами України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» посмертно.

«Ми висловлюємо вдячність та пошану за неймовірного сина України. Він сплатив найвищу ціну за наше мирне небо. Герої не вмирають. Пам'ять про них житиме вічно», — йдеться у повідомленні.

Що відомо

45-річний Леонід Ситніков з Дунаєвець загинув 6 травня під час бойових дій у Попасній Донецької області. З 2014 року військовослужбовець Леонід Ситніков, каже міська голова Дунаєвець Веліна Заяць, перебував у зоні проведення АТО. У 2021 році чоловік підписав контракт знову. У Леоніда Ситнікова залишилось двоє дітей.

Новости Украины